Μπακαλιαροκροκέτες με πατάτα.Με πλούσια γέμιση και τραγανή κρούστα

Υλικά για 6 άτομα

  • 600 γραμμάρια παστό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • λίγο αλάτι
  • αλεύρι
  • 4 πατάτες βρασμένες μέτριες
  • 6-7 φιλαράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο              

    Εκτέλεση

  • Ξαλμυρίζουμε από το βράδυ το μπακαλιάρο αλλάζοντας 2-3 φορές κατά διαστήματα το νερό ή αγοράζουμε έτοιμο ξαλμυρισμένο.
  • Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και με ένα πιρούνι τις κάνουμε σαν πουρέ.
  • Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το μπακαλιάρο που τον κόβουμε με το χέρι σε μικρά κομματάκια, ύστερα το μαϊντανό, το κρεμμύδι, αλατοπίπερο και λάδι.
  • Τα ζυμώνουμε όλα να γίνουν ένα μίγμα, τα πλάθουμε σε κεφτέδες όπως τα σουτζουκάκια τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε για 3 με 4 λεπτά από κάθε πλευρά και είναι έτοιμα.          www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: "Δελτίο" και προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τον χειμώνα...

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων