Θύμα των απατεώνων με τα υποτιθέμενα τροχαία έπεσε 74χρονη - Τους πέταξε 1.500 ευρώ από το μπαλκόνι

Θύμα των απατεώνων με τα υποτιθέμενα τροχαία δυστυχήματα έπεσε μία 74χρονη Λαρισαία.
Η ανυποψίαστη γυναίκα όχι μόνο πίστεψε τους απατεώνες, αλλά πείσθηκε κιόλας να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να πετάξει στον άγνωστο άνδρα, που περίμενε στον δρόμο,
μια σακούλα που περιείχε 1.500 ευρώ, όσα ζήτησαν οι απατεώνες για να «απαλλάξουν» τον γιο της από τις ποινικές ευθύνες του τροχαίου.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheria.gr, άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος τον αστυνομικό, τηλεφώνησε χθες στην 74χρονη λέγοντας ότι ο γιος της, οδηγώντας αυτοκίνητο, "προκάλεσε" τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε, υποτίθεται, τη ζωή του ένα 15χρονο παιδί.
Κατά τη συνήθη πρακτική των απατεώνων, άλλος άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια, ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα.
Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ από την ανυποψίαστη γυναίκα προκειμένου το παιδί της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές κυρώσεις από το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα. Η γυναίκα, σοκαρισμένη, πείσθηκε και ακολουθώντας τις οδηγίες των δραστών, βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού της, όπου έριξε στο δρόμο μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 1.500 ευρώ. Τη σακούλα παρέλαβε τρίτος άγνωστος άνδρας, που περίμενε στον δρόμο. http://www.imerisia.gr