Μαρμελάδα μανταρίνι Αρωματική συνταγή με το πιο ζουμερό φρούτο της εποχής

Υλικά για 8-10 άτομα

  • 1 κιλό μανταρίνια
  • 1 λεμόνι
  • 3 1/2 κούπες ζάχαρη
  • 5 κούπες νερό                     

    Εκτέλεση

  • Κόβετε το λεμόνι και τα μανταρίνια αρχικά στα τέσσερα και στη συνέχεια σε φέτες μισού εκατοστού. Αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα βάζετε σε μεγάλο μπολ.
  • Προσθέτετε το νερό και σκεπάζετε καλά με πλαστική μεμβράνη αφήνοντας το μείγμα έξω για μια μέρα. Την επομένη, αδειάζετε το μείγμα σε κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου.
  • Προσθέτετε τη ζάχαρη, ανακατεύετε να λιώσει και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλη 1 ώρα και 20 λεπτά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και γεμίζετε αποστειρωμένα βάζα. Τα κλείνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.    http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων