Χοιρινό με κυδώνια

Υλικά

Για 2-4 άτομα:



1 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε κομμάτια

1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη

1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και κομμένα)

2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα

1 καρότο κομμένο σε στρογγυλές φέτες

1 φλιτζ. τσαγιού. λευκό κρασί

2 ντομάτες ψιλοκομμένες

25 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο

λίγα φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο

1 πρέζα αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το χοιρινό με τη φυτίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν.

Έπειτα ρίχνουμε τα κυδώνια με το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά.

Προσθέτουμε το λάχανο, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό.

Αφήνουμε στη φωτιά για 15 λεπτά περίπου. govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων