Συναγρίδα λαδολέμονο

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 συναγρίδα φρέσκια περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 χυμός λεμονιού
  • 2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
  • δεντρολίβανο         

    Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λαδολέμονο.
  • Βάζουμε τη συναγρίδα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη, το δεντρολίβανο και τα λεμόνια.
  • Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 55 - 60 λεπτά.    newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Η Ρωσία αναγνωρίζει το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος: Ανοίγει προξενείο στα Κατεχόμενα!

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων