Συναγρίδα λαδολέμονο

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 συναγρίδα φρέσκια περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 χυμός λεμονιού
  • 2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
  • δεντρολίβανο         

    Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια, αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λαδολέμονο.
  • Βάζουμε τη συναγρίδα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη, το δεντρολίβανο και τα λεμόνια.
  • Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 55 - 60 λεπτά.    newsbeast.gr