AYTO είναι το ΦΥΤΟ που μπόρεσε να σκοτώσει καρκινικά κύτταρα σε 16 ώρες και μας το κρύβουν!

Η μελέτη των επιστημόνων δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Life
Sciences, και είναι άκρως ενθαρρυντική για τη μάχη και την καταπολέμηση του καρκίνου…
Αρχικά οι επιστήμονες χορήγησαν αρτεμισινίνη από την αψιθιά και διαπίστωσαν ότι υπήρχε μείωση των καρκινικών κυττάρων κατά 30% . Στη συνέχεια η θεραπεία συνδυάστηκε με σίδηρο και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Το 98% των καρκινικών κυττάρων είχε εξαφανιστεί μέσα σε 16 ώρες και το σπουδαιότερο, τα υγιή κύτταρα δεν είχαν επηρεαστεί καθόλου. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αψιθιάς δεν είναι προσφάτως γνωστές.
Στην αρχαία Ελλάδα τη χρησιμοποιούσαν ευρέως, ενώ έχει διαπιστωθεί επίσης και χρησιμοποιείται κατά της ελονοσίας, σε περιπτώσεις κατάθλιψης και στην έμμηνο ρύση (την εξομαλύνει). Επίσης χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του διαβήτη. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η αρτεμισινίνη με κάποιο τρόπο που δεν έχουν εντοπίσει ακόμη, στοχεύει και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, ενώ αφήνει ανέγγιχτα τα υγιή.
Ήδη η φαρμακευτική εταιρία Sanofi, έχει ξεκινήσει την παραγγελία 60 τόνων αρτεμισινίνης το χρόνο, και σύντομα υπάρχει αισιοδοξία ότι ένα όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου θα προστεθεί στη φαρέτρα των επιστημόνων. http://www.makeleio.gr