Επιστρέφει η ΙΖΟΛΑ! Η ιστορική μάρκα λευκών συσκευών!

Ηταν μια μάρκα λευκών ηλεκτρικών συσκευών που κυριάρχησε στα ελληνικά νοικοκυριά για πολλές
δεκαετίες. Η ΙΖΟΛΑ, χάθηκε για λίγο από την ζωή μας και τώρα η ιστορική, ελληνική μάρκα αναβιώνει μέσα από νέα, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα.
Όπως επισημαίνει η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε, οι νέες συσκευές ΙΖΟΛΑ συμβαδίζουν, σχεδιαστικά, με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και ταυτόχρονα προσφέρουν λύσεις στην ιδανική σχέση αξίας-τιμής.
Ήδη, διατίθενται στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών οι πρώτες κουζίνες ΙΖΟΛΑ νέας εποχής, σε τρεις τύπους: εμαγιέ, κεραμικές και εντοιχιζόμενες.
«Η ΙΖΟΛΑ υπήρξε μια θρυλική μάρκα, υπόδειγμα δημιουργικότητας μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη νέα γενιά καταναλωτών την ευκαιρία να τη γνωρίσει, να την εμπιστευτεί και να την αγαπήσει, όπως οι προηγούμενες», ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Δημητρίου.
Η ΙΖΟΛΑ ιδρύθηκε το 1930 και αποτέλεσε για τη χώρα, για πάνω από 50 χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους και παραγωγή 800.000 συσκευών ετησίως.
Το 1951 παράχθηκε η πρώτη ελληνική ηλεκτρική κουζίνα ΙΖΟΛΑ και το 1952 το πρώτο ψυγείο. Από τότε και έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990, η μάρκα κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών, ξεπερνώντας σε μερίδια αγοράς το 48%.
newsit