Επιστρέφουν "βύσματα" στην Αθήνα εν μέσω "πολέμου" κατά του ρουσφετιού;

“Ασύμμετρη απειλή” στον πόλεμο που έχει κηρύξει το ΥΠΕΘΑ κατά
του ρουσφετιού. Την ώρα που ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος “στρατολογεί” γονείς έξω από τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων , στην “μάχη κατά του βύσματος”, παρασκηνιακά γίνονται κινήσεις για την επιστροφή στρατιωτών από τα σύνορα ,πίσω στην Αθήνα!

Οι πληροφορίες κυκλοφορούν ευρέως στους δθαδρόμους του ΥΠΕΘΑ και ακούγονται και συγκεκριμένα ονόματα. Προφανώς πρόκειται για …βύσματα πρώτης κατηγορίας.

Η πολιτική ηγεσία την ίδια στιγμή εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια πάταξης τιυ ρουσφετιού και φημολογείται ότι έχει δοθεί εντολή “να αδειάσει όλη η Πελοπόννησος” για να “γεμίσει” ο Έβρος και τα νησιά. Τι απο τα δυο ισχύει θα πείτε. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο,μην μας φαίνεται παράξενο.

Τι εννοούμε;

Όσοι γνωρίζουν τα του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων , ξέρουν ότι δεν είναι ίσως τυχαίο ότι έχει τοσους πολλούς και δαιδαλώδεις διαδρομους. Αρκετοί είναι και σκοτεινοί. Τα “ρουσφετάδικα” είχαν κι έχουν πολλά παράκεντρα που μπορούν να λειτουργούν ακόμη κι αν υποτίθεται βρίσκονται με υπουργικές εντολές υπό διάλυση. Κι έχουν επαφές απ΄ αυθείας με τον “έξω καλό κόσμο”.

Δεύτερη εξήγηση είναι ότι η πολιτική ηγεσία ενδεχομένως να κάνει τα “στραβά” μάτια.

Ελπίζουμε ότι ισχύει η πρώτη εκδοχή και ότι η πολιτική ηγεσία απλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να εντοπίσει και να απενεργοποιήσει όλα τα “παράκεντρα”. Πείτε μας ευκολόπιστους αλλά ελπίζουμε να ΄ναι αυτό. Θα φανεί σύντομα…http://www.onalert.gr/