Ογκολόγος θεραπεύει τον καρκίνο με… μαγειρική σόδα!

Ο Δρ Tullio Simoncini ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική
λοίμωξη, το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα!
Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα – λέει ο δρ Tullio, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της  ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα.
Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα. Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο.
Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida, όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες και η ιστολογική σύνθεση, είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων .
Μαγειρική σόδα
Τα κλασικά αντιμυκητιασικά φάρμακα είναι δυσλειτουργικά έναντι των όγκων, και οι αποικίες μπορούν να δεχθούν επίθεση μόνο στην επιφάνεια και στη συνέχεια να γίνουν ανθεκτικές στο φάρμακο. Η μυκητιασική λοίμωξη είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι μια βακτηριακή. Επειδή η μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να διαρκέσει για πάντα.
Θεραπεία
Η τεχνική του Δρ Simoncini κουράρει ανθρώπους για 20 χρόνια. Πολλοί από τους ασθενείς του έχουν αναρρώσει πλήρως από τον καρκίνο, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου η επίσημη ογκολογία σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ο καλύτερος τρόπος για να προσπαθήσει κάποιος να εξαλείψει τον όγκο είναι να τον φέρει σε επαφή με διττανθρακικό νάτριο, για παράδειγμα, από το στόμα χορήγηση στον πεπτικό σωλήνα, το ορθό και κλύσματα για επίχυση του εντέρου του κόλπου και της μήτρας, ενδοφλέβιες ενέσεις των πνευμόνων και του εγκεφάλου, και εισπνοή στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς.
Το στήθος, οι λεμφαδένες και η υποδόρια άμμος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τοπική έκχυση.
Ο Δρ Simoncini συνιστά τη χρήση μαγειρικής σόδας χωρίς προσθήκη αλουμίνιου ή φαρμακευτική σόδα για όλους τους καρκίνους. Μπορείτε να την αγοράσετε στα καταστήματα  βιολογικών τροφίμων, είναι πολύ φθηνή.
Το διττανθρακικό νάτριο καταστρέφει δραστικά τις βακτηριακές αποικίες, οι οποίες σύμφωνα με τον Δρ Simoncini,  προκαλούν καρκίνο. Η σόδα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη αντιμυκητιασική θεραπεία που οι μύκητες αποκτούν ανοσία εύκολα, μεταδίδεται μέσω του ιστού που έχει πληγεί από τη μόλυνση και εύκολα εισέρχεται στα καρκινικά κύτταρα.
Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών που διαθέτει η σόδα επιταχύνει την αποσύνθεση του όγκου. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων της μαγειρικής σόδας, οι μύκητες δεν είναι πλέον σε θέση να κάνουν ζημιά και πραγματικά γίνονται αρκετά αδύναμοι μετά την επίθεση στο φυσικό χημικό μείγμα.
Θεραπεία: Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα το πρωί και μία το βράδυ, με ένα ποτήρι νερό πάνω από ένα μήνα. http://anatropionline.gr