Ελάτε να μας τα κουρέψετε!...

Τα χρήματα λέμε! Τις καταθέσεις μας. Ελάτε να μας τις κουρέψετε!
     Να δούμε τί ακριβώς θα βρείτε.


     Απ' το 90% των πολιτών θα...
πάρετε εκείνο που σας έδειξε ο υπουργός των Οικονομικών.
     Απ' το υπόλοιπο 10%, πάρτε! Έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν. Και το σπουδαιότερο: δεν έχουν πληρώσει ποτέ! Κι αν έχουν πληρώσει θα είναι δυσανάλογα λίγο με αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι!
     Γι αυτό χ@στήκαμε για τις απειλές σας ότι θα γίνει της Κύπρου, και άλλα φαιδρά και π@ύστικα του φλούφλη με την περμανάντ!

     Αλλά εκτίθεστε μόνοι σας για το πόσο παλιάνθρωποι είσαστε, και για το πώς εννοείτε την ''Ενωμένη Ευρώπη'', αφού την ίδια ώρα μας καλείτε να πληρώσουμε τους τόκους τού swap με την ονομασία ''Titlos'' της Goldman Sachs, που έμεινε ''ακούρευτο'' το 2012 όταν ληστεύατε δια του ''κουρέματος'' τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ιδιώτες (Χυδαίο χοντρικό, Παπαδήμιε,  πείτε αλεύρι: το Ειδικό Δικαστήριο σας γυρεύει!),
     ..και που στους οικονομικούς κύκλους είναι γνωστό ως ''αμαρτωλό'',
     ..αφού οργανώθηκε από την Goldman Sachs για να μπει η Ελλάδα στην ευρωζώνη καλλωπίζοντας  το αυξανόμενο χρέος της χώρας το 2001, βοηθώντας την έτσι να ανταποκριθεί στους κανόνες ένταξης! ( Κιτρινιάρη του εκσυγχρονισμού, Στουρνάρι, ΧριστοΔουλάκι, ακούτε το καμπανάκι του Ειδικού Δικαστηρίου;)

     Κι ακόμα,
     ..επιμένετε να χαρακτηρίζετε ''μονομερή ενέργεια'' την ψήφιση νομοσχεδίου που στόχο έχει να απαλύνει τις πληγές της καταστροφικής πολιτικής σας των τελευταίων χρόνων!
     Βρήκατε καινούργια καραμέλα!

     Η αποικιοκρατική σας συμπεριφορά έχει χτυπήσει ''κόκκινο''!
     Δεν την θέλουμε ρε τέτοια Ευρώπη, νεοναζιστική και γερμανική όπως την καταντήσατε!
     Πάρτε τη και βάλτε την υπόθετο.
     Και αμέτε στον διάολο από δώ, αφήστε μας να χρεοκοπήσουμε μόνοι μας, να πεινάσουμε μόνοι μας, να σηκωθούμε μόνοι μας, όπως και άλλες φορές κάναμε, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!

     Και πάρτε μαζί σας και τα τσογλανάκια που είχατε σπείρει πολλά χρόνια τώρα στην χώρα να παριστάνουν τους αφέντες και τους ''μονόδρομους''!
     Πάρτε τους και βάλτε τους να κυβερνούν εσάς,
     ..ή κάντε τους αρχηγούς των νέων κομμάτων των παιδόφιλων και κτηνοβατών, που όπου νάναι μετά κι απ' την νομιμοποίηση στις ''πολιτισμένες'' χώρες σας αυτών των ανωμαλιών, δεν θ' αργήσουν να δημιουργηθούν και να ζητήσουν την ψήφο των Βησιγότθων!

     Κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!
     Υπάνθρωποι!...
mandatoforos.blogspot.gr