Σούπερ Λίγκα: Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα, αλλά κεκλεισμένων των θυρών!

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αρχίζει και πάλι, αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών!

Ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε γνωστή την απόφαση της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κεκλεισμένων, όμως, των θυρών.
Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε ότι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, δηλαδή τη Δευτέρα, θα υπάρξει νέα απόφαση της κυβέρνησης για την τύχη του πρωταθλήματος.
«Υπάρχει οδικός χάρτης για την αντιμετώπιση και την πάταξη της βίας. Ελπίζω αυτός να τηρηθεί σημείο προς σημείο» ήταν το σχόλιό του για τα μέτρα κατά των φαινομένων βίας που αποφασίστηκαν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.
«Είχαμε μια μακρά συζήτηση με τους εκπροσώπους των διοργανωτριών αρχών και από αύριο υπάρχει ένας οδικός χάρτης για την αντιμετώπιση και πάταξη της βίας. Ελπίζω αυτός να τηρηθεί σημείο προς σημείο. Τέθηκε το ζήτημα τι θα γίνει και ποια θα είναι η απόφαση για τους αγώνες. Η απόφαση της κυβέρνησης είναι πως οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και θα την εξετάζουμε και για την επόμενη Κυριακή. Ευχόμαστε όλα αυτά να έχουν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση, ο ορίζοντάς μας είναι ορίζοντας για δύο Κυριακές» σημείωσε.
protothema