Μεταλλαγμένα μήλα και πατάτες

Μήλα που δεν μαυρίζουν και πατάτες που παράγουν λιγότερα καρκινογόνα όταν
τηγανίζονται πλησιάζουν τα αμερικανικά μανάβικα. Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε τις γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες καταλήγοντας ότι είναι «εξίσου ασφαλείς και θρεπτικές» με τις συμβατικές.

Στις ΗΠΑ, περισσότερο από το 90% της παραγωγής σόγιας και το 98% της παραγωγής καλαμποκιού προέρχονται από γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν είχαν δοθεί άδειες για γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες σιταριού, φρούτων ή λαχανικών.


Το διαβάσαμε στο top7news.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων