Μεταλλαγμένα μήλα και πατάτες

Μήλα που δεν μαυρίζουν και πατάτες που παράγουν λιγότερα καρκινογόνα όταν
τηγανίζονται πλησιάζουν τα αμερικανικά μανάβικα. Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε τις γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες καταλήγοντας ότι είναι «εξίσου ασφαλείς και θρεπτικές» με τις συμβατικές.

Στις ΗΠΑ, περισσότερο από το 90% της παραγωγής σόγιας και το 98% της παραγωγής καλαμποκιού προέρχονται από γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν είχαν δοθεί άδειες για γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες σιταριού, φρούτων ή λαχανικών.


Το διαβάσαμε στο top7news.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων