Βουλευτής της συγκυβέρνησης κάνει λόγο για «κυβέρνηση… Τσολάκογλου»

«Μπορεί στοιχειωδώς… ισορροπημένος άνθρωπος να θεωρεί ότι η φοροκαταιγίδα έχει
κάτι θετικό; Τι μπορούσε να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση…
Τσολάκογλου και οι άλλες κατοχικές κυβερνήσεις στα 3,5 χρόνια της κατοχής;»

«Δεν έχουμε ανεξάρτητη κυβέρνηση, έχουμε υποτελή κυβέρνηση, δεν είναι μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης αλλά της κατοχής, τα μέτρα επιβάλλονται απευθείας από τις Βρυξέλλες», είπε ο Κώστας Ζουράρις. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «είμαστε και τώρα υπό κατοχή» ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση λέγοντας ότι «η αντιπολίτευση νομίζει ότι μπορεί να παίξει και να λέει ότι ο Τσίπρας αυτοσχεδιάζει όπως η ελβετική κυβέρνηση με την ίδια άνεση».

«Μπορεί στοιχειωδώς ισορροπημένος άνθρωπος να θεωρεί ότι η φοροκαταιγίδα έχει κάτι θετικό; Τι μπορούσε να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι άλλες κατοχικές κυβερνήσεις στα 3,5 χρόνια της κατοχής;», ανέφερε στον Alpha 989 χαρακτηριστικά. «Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε από τον Σόιμπλε, τη νυφίτσα Νταϊσελμπλουμ και τους χρηματοκοπρίτες», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση», είπε ο κ. Ζουράρις για τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Για τη μείωση 10% στις αποδοχές των Βουλευτών, ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι «θα έπρεπε να ήταν 15-20% γιατί 10% είναι λίγο. Θα έπρεπε να κατέβει στα 3.800 , αλλά θα μου προσάψουν ότι τα λέω εύκολα». «Είχαμε ουσιαστικά το μόνο καταναγκασμό και η φοροθύελλα έχει τα αρνητικά στοιχεία. Είναι σωστό ότι πρέπει να τα μαζέψεις από τη φοροδιαφυγή, αλλά είναι αδύνατο να πετύχεις σε λιγότερο από ένα διάστημα τριετίας και τετραετίας», τόνισε ο κ. Ζουράρις αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ.

http://www.karfitsa.gr/2015/10/13/voyleytis-tis-sygkyvernisis-kanei-lo/