Η ΝΤΟΠΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ…

Η ντόπια κρατικοδίαιτη παρασιτική ολιγαρχία, συνεργάζεται με τους δανειστές και νομίζει ότι, φέρνοντας τους ξένους στην Ελλάδα, η ίδια θα συνεχίσει να παίρνει ξεκούραστα τα ποσοστά της, πουλώντας «προστασία», όπως συνήθιζε μέχρι τώρα να κάνει με το δημόσιο χρήμα.

Μας ξεπουλάει στους ξένους αλλά είναι μακριά νυχτωμένη. Οι ξένοι γύπες μπορεί να
την χρησιμοποιούν τώρα για να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό και να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλά στο μέλλον θα την διαλύσουν. Οι ξένοι επενδυτές θέλουν παραγωγική ντόπια ολιγαρχία, που θα βάζει και η ίδια χρήματα και θα αναλαμβάνει επιχειρηματικούς κινδύνους και όχι ολιγαρχία που θα πουλάει εκ του ασφαλούς δήθεν «προστασία» έναντι ποσοστών, χρησιμοποιώντας το πολιτικό σύστημα που ελέγχει.

Γι’ αυτό και οι ξένοι γύπες των αγορών και οι ξένες κυβερνήσεις, δεν ενδιαφέρονται προς το παρόν να επενδύσουν σε παραγωγικούς τομείς στη χώρα μας, αλλά αποκτούν πρώτα τις υποδομές τις χώρας (λιμάνια, αεροδρόμια, τραίνα, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, νερό κ.λ.π.).

Όταν θα αποκτήσουν τις υποδομές της χώρας, δεν θα έχουν καμία ανάγκη την ντόπια ολιγαρχία για να τους πουλάει «προστασία». Τότε και η ντόπια ολιγαρχία θα αντιληφθεί ότι την «προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς».

Έθνη που δεν έχουν εθνικές ελίτ αλλά ξεπουλημένες ελίτ, είναι καταδικασμένα σε αφανισμό. Και δυστυχώς, εδώ και 200 περίπου χρόνια η ελληνική ελίτ είναι μια ξιπασμένη με τους ξένους και ξεπουλημένη ελίτ. Τώρα μας οδηγεί στο εθνικό μας τέλος, νομίζοντας ότι θα αποτελέσει μέρος της διεθνούς ελίτ που ηγείται της παγκοσμιοποίησης. http://hassapis-peter.blogspot.gr