ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΚΕ Θήβας για τραμπουκισμούς μελών της Χρυσής Αυγής στη παρέλαση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

        Καταγγέλουμε την κίνηση της Δημοτικής Αρχής Θήβας να καλέσει
επίσημα το ναζί βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ευάγγελο Καρακώστα στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτώβρη στην πόλη.

Κάλεσε επίσημα τον απόγονο των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων, των συνεργατών εκείνων που εκτέλεσαν δεκάδες Θηβαίους στην κατοχή, που έκαψαν τη Δομβραίνα, τα Χώστια και τη Θίσβη να καταθέσει στεφάνι για την 28η Οκτώβρη.

Μαζί με το παράρτημα Θήβας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης «υποδεχτήκαμε» το ναζί στην πρώτη του επίσκεψη στην πόλη, με το σύνθημα που του αρμόζει: «ΧΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ». Η ΠΕΑΕΑ σε ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας δεν κατέθεσε στεφάνι, αρνούμενη να τιμήσει τα θύματα της κατοχής παρέα με τους θύτες.

Οι ναζί ενοχλήθηκαν, και για πολλοστή φορά διάλεξαν τη μέθοδο της άνανδρης επίθεσης και της τρομοκράτησης. Τρία μέλη της συνοδείας του βουλευτή επιτέθηκαν αμέσως μετά την παρέλαση σε Θηβαίο αγωνιστή που πήρε μέρος στη διαμαρτυρία. Του επιτέθηκαν πισώπλατα, τον χτύπησαν και τον απείλησαν.

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης και της περιοχής να καταδικάσουν με κάθε τρόπο την παρουσία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην πόλη της Θήβας. Να απομονώσουν τα μέλη και τους οπαδούς της εγκληματικής φασιστικής συμμορίας.



ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ,
ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ.