ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Με δεδομένη τη δέσμευση της χώρας (με το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε ο αριστερός Τσίπρας και ψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα του χρεοκοπημένου καθεστώτος), ότι δηλαδή η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλουν οι δανειστές, η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας έχει καταλυθεί. Και αν δεν το έχετε καταλάβει, έχει καταλυθεί μαζί της και το Σύνταγμα της χώρας, αφού ανώτερος νόμος, πάνω και από το Σύνταγμα, είναι πλέον το τρίτο μνημόνιο και η βούληση των δανειστών.

Τώρα, θα αναρωτηθεί κάποιος, σε τι χρησιμεύει ακριβώς το Σύνταγμα
αυτή τη στιγμή; Εκτιμούμε, πως χρησιμεύει μόνο και μόνο, για να απονέμει αξιώματα και να νομιμοποιεί στα μάτια μας, τους κρατικούς αξιωματούχους (ΠτΔ, πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δικαστές κ.λ.π.), προκειμένου να συνεχίσουν, αφενός να εισπράττουν τις παχυλές αμοιβές τους, αφετέρου για να συνεχίσουν απρόσκοπτα να εκτελούν τις εντολές των δανειστών, παίζοντας το ρόλο του μεσολαβητή (κοτζαμπάση) μεταξύ των δανειστών και του ελληνικού λαού. Εκτός και αν μας πουν ότι αυτά τα βάναυσα μέτρα που ψηφίζουν και εκτελούν σε βάρος του λαού είναι δική τους βούληση. Κανένας όμως από αυτούς τους αξιωματούχους δεν θα πει κάτι τέτοιο, γιατί απλά κανείς τους δεν έχει δική του βούληση. Εφαρμόζεται μόνο η βούληση των δανειστών. Όλοι τους είναι απλοί εντολοδόχοι των δανειστών.

Σε τέτοια κατάντια έφτασε το πολιτικό σύστημα, η σύμφωνα με την προπαγάνδα του συστήματος «καλύτερη δημοκρατία που γνώρισε ποτέ η χώρα μας». Να τη χαιρόμαστε λοιπόν τη «δημοκρατία» μας. Να χαιρόμαστε το Σύνταγμά μας, που δεν μπόρεσε να μας προστατέψει.

Ντροπή σε όλους μας.http://hassapis-peter.blogspot.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: "Δελτίο" και προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τον χειμώνα...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων