Βότανα που μας βοηθάνε στο αδυνάτισμα

Στη μάχη σου με τα περιττά κιλά ένα είναι το μόνο σίγουρο: πρέπει να έχεις με
το μέρος σου όσο περισσότερους συμμάχους γίνεται.

Τα βότανα, λοιπόν, μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις τα περιττά κιλά καθώς επίσης θα καταφέρουν να αποτοξινώσουν τον οργανισμό σου. Πάμε να δούμε ποια πρέπει να προτιμάς:

- Σίγουρα το έχεις διαβάσει χιλιάδες φορές, εμείς όμως θα στο πούμε ακόμη μία. Βάλε το πράσινο τσάι στο καθημερινό σου διαιτολόγιο το συντομότερο δυνατό! Το πράσινο τσάι, λοιπόν, περιέχει άφθονη ποσότητα κατεχίνων οι οποίες βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Επιπλέον η συχνή κατανάλωσή του βοηθά τον μεταβολισμό να δουλεύει ρολόι.
- Αν έχεις πρόβλημα κατακράτησης υγρών τότε προτίμησε τη λουίζα. Το βότανο αυτό ρυθμίζει την όρεξη και βοηθά στο κάψιμο του λίπους.
- Πες ναι στην πικραλίδα αν θες να επιβραδύνεις την πέψη και να νιώθεις για περισσότερη ώρα πλήρης. Επιπροσθέτως, το βότανο αυτό βοηθά τον οργανισμό να μεταβολίζει άψογα τα λίπη.
- Η φυτολάκα μπορεί να κάνει θαύματα σε περιπτώσεις που το λίπος επιμένει να σε ταλαιπωρεί. Ρίξε μερικές σταγόνες μέσα στο νερό, ανακάτεψε καλά και κατανάλωσέ το. Τα φύλλα του συγκεκριμένου δέντρου έχουν διουρητική και λιποδιαλυτική δράση.
- Επόμενο αγαπημένο βότανο; Το φασκόμηλο! Στα συν του; Είναι γευστικό, βοηθά στην αποβολή των περιττών υγρών στο σώμα και συμβάλλει στο ταχύτερο αδυνάτισμα.
- Τέλος, βάλε στο καθημερινό σου διαιτολόγιο το ταραξάκο. Θα ρυθμίσει την όρεξή σου και θα βοηθήσει στον καλύτερο μεταβολισμό των λιπών καθώς και των σακχάρων.


Το διαβάσαμε στο: tro-ma-ktiko.gr