Πως θα αναρρώσετε από την ίωση με φυσικό τρόπο

Οι ιώσεις που βρίσκονται σε έξαρση αυτή την περίοδο, μπορούν εύκολα να σας «ρίξουν» στο κρεβάτι.


Ένας εύκολος τρόπος για να ανακουφιστείτε και να αναρρώσετε πιο γρήγορα, είναι, σύμφωνα με το onmed, να «εκμεταλλευτείτε» το φαρμακείο της φύσης.

Σκόρδο
Οι αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, θα σας ανακουφίσουν. Προσθέστε λίγο σκόρδο στις σούπες και θα νιώσετε τη διαφορά. Για να φύγει η μυρωδιά από το στόμα σας, μασήστε μετά μαϊντανό.

Κανέλα
Ιδανική για τόνωση του ανοσοποιητικού. Προσθέστε κανένα στο τσάι, το γάλα, τα φρούτα, το γιαούρτι. Αναμειγμένη με λίγο μέλι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό φάρμακο για το βήχα και τον πονόλαιμο.

Τζίντζερ
Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιφλεγμονώδη και αντιικά συστατικά. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κομματάκι φρέσκο τζίντζερ στο τσάι σας ή να το χρησιμοποιήσετε στις σαλάτες, σε φυσικούς χυμούς και σούπες.

Κουρκούμη
Η κουρκούμη βοηθά στην ανάρρωση από το κρυολόγημα. Έχει ήπια γεύση και ταιριάζει πολύ με τα όσπρια, τα πουλερικά και τα ψητά λαχανικά.

Πιπέρι
Ενισχύει το ανοσοποιητικό και εξοντώνει τα παθογόνα μικρόβια. Προσθέστε πιπέρι καγιέν στις σούπες για τριπλό αποτέλεσμα: ενυδάτωση του οργανισμού, ανακούφιση του λαιμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού. http://www.govastileto.gr