Στα μουγκά η δίκη για το μαύρο στον ΑΛΤΕΡ

Σήμερα άνευ απροόπτου ξεκινάει η δίκη για τους φερόμενους ως υπεύθυνους για το κλείσιμο του ΑΛΤΕΡ. Ηταν τότε που 800 εργαζόμενοι απολύθηκαν χωρίς αποζημιώσεις χωρίς δεδουλευμένα
με τους υπόλοιπους να σφυρίζουν αδιάφορα. Ούτε σποτάκια για το μαύρο, ούτε πολύωρα δελτία ειδήσεων με μοναδικό θέμα την τύχη των ανέργων, ούτε ΣτΕ  ούτε τίποτα.
Ετσι σχεδόν στα μουγκά πλην ελάχιστων δειγμάτων αλληλεγγύης το κανάλι μαύρισε, οι εργαζόμενοι προστέθηκαν στις στρατιές των ανέργων από τα συγκροτήματα των ΜΜΕ.
Σήμερα οι δανειοδοτημένοι και πολιτικά στρατευμένοι καναλάρχες και εκδοτικοί όμιλοι ανεβασμένοι στα κάγκελα στο πλευρό των απλήρωτων (σε πολλές περιπτώσεις) εργαζομένων τους, πιέζουν τη δικαιοσύνη να κλείσει και πάλι τα μάτια μπροστά στα δικά τους συμφέροντα. Το χειρότερο είναι ότι στο μεταξύ αυτοί οι ίδιοι έχουν επιβάλλει συνθήκες εργασίας δεκάδων ταχυτήτων, έχουν απολύσει και πρόκειται να απολύσουν νύχτα όποιον αντιστέκεται ή όποιον περισσεύει, προσεύχονται να επιβάλλουν οι δανειστές ελεύθερο καθεστώς απολύσεων κι όλα αυτά στο όνομα της πολυφωνίας.
Το ΣτΕ έγινε για εκείνους τους βασικούς μετόχους που τόσο συχνά το λοιδορούσαν στο παρελθόν ως αγκάθι στα επιχειρηματικά τους σχέδια, η παντιέρα της προπαγάνδας! http://www.efsyn.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων