Στα μουγκά η δίκη για το μαύρο στον ΑΛΤΕΡ

Σήμερα άνευ απροόπτου ξεκινάει η δίκη για τους φερόμενους ως υπεύθυνους για το κλείσιμο του ΑΛΤΕΡ. Ηταν τότε που 800 εργαζόμενοι απολύθηκαν χωρίς αποζημιώσεις χωρίς δεδουλευμένα
με τους υπόλοιπους να σφυρίζουν αδιάφορα. Ούτε σποτάκια για το μαύρο, ούτε πολύωρα δελτία ειδήσεων με μοναδικό θέμα την τύχη των ανέργων, ούτε ΣτΕ  ούτε τίποτα.
Ετσι σχεδόν στα μουγκά πλην ελάχιστων δειγμάτων αλληλεγγύης το κανάλι μαύρισε, οι εργαζόμενοι προστέθηκαν στις στρατιές των ανέργων από τα συγκροτήματα των ΜΜΕ.
Σήμερα οι δανειοδοτημένοι και πολιτικά στρατευμένοι καναλάρχες και εκδοτικοί όμιλοι ανεβασμένοι στα κάγκελα στο πλευρό των απλήρωτων (σε πολλές περιπτώσεις) εργαζομένων τους, πιέζουν τη δικαιοσύνη να κλείσει και πάλι τα μάτια μπροστά στα δικά τους συμφέροντα. Το χειρότερο είναι ότι στο μεταξύ αυτοί οι ίδιοι έχουν επιβάλλει συνθήκες εργασίας δεκάδων ταχυτήτων, έχουν απολύσει και πρόκειται να απολύσουν νύχτα όποιον αντιστέκεται ή όποιον περισσεύει, προσεύχονται να επιβάλλουν οι δανειστές ελεύθερο καθεστώς απολύσεων κι όλα αυτά στο όνομα της πολυφωνίας.
Το ΣτΕ έγινε για εκείνους τους βασικούς μετόχους που τόσο συχνά το λοιδορούσαν στο παρελθόν ως αγκάθι στα επιχειρηματικά τους σχέδια, η παντιέρα της προπαγάνδας! http://www.efsyn.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων