Μεσογειακή μακαρονάδα με κοτόπουλο και ντοματίνια

Υλικά
360 γραμμάρια καθαρισμένο φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
¼ του φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλου ή κύβο κοτόπουλου
180 γραμμάρια καθαρισμένες αγκινάρες
1 κουταλάκι σούπας ελαιόλαδο
¼ του φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί
1 κουταλάκι σούπας ρίγανη

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
200 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης (έτοιμες σε βαζάκι)
¼ του φλιτζανιού ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσια
3 φλιτζάνια μακαρόνια πένες ή φαρφάλες
¼ του φλιτζανιού τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια

Εκτέλεση

Βράζουμε τις αγκινάρες σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε σκόρδο και κοτόπουλο.
Σοτάρουμε μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.

Προσθέτουμε λίγο νερό, το ζωμό κοτόπουλου, το κρασί και τη ρίγανη και το αφήνουμε να πάρει μια βράση για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές και τις πιπεριές, τα ντοματίνια.
Αφού βράσουμε και στραγγίσουμε τα μακαρόνια τα σερβίρουμε με μερικά κυβάκια φέτας.http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων