Ποια Εξάρχεια τώρα, στην πλατεία Κολωνακίου ξεκινά η επανάσταση

Τελικά επικρατεί ανομία στην Αθήνα, δεν μπορεί να ησυχάσει πουθενά ένας φιλήσυχος και νομοταγής πολίτης, ούτε το βράδυ ούτε καν το πρωί. Πού οδηγούμαστε κύριοι; Πού οδηγείται η χώρα;
«Επεισόδια με ρίψη μολότοφ από ομάδα αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών δυνάμεων που
κινούνται στην περιοχή σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο» γράφει το έγκυρο (φυσικά) Πρώτο Θέμα. «Ομάδα περίπου 100 ατόμων κλείστηκε στο Πολυτεχνείο και εκτόξευσε μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, που περικύκλωσαν το εκπαιδευτικό ίδρυμα».
Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα επεισόδια συνεχίστηκαν παίρνοντας άλλη μορφή και τώρα το πρωί. Όχι στα Εξάρχεια αλλά στο Κολωνάκι. Την άλλη επαναστατική πλατεία, την έτερη εστία επανάστασης.
Στο Da Capo αδέλφια.
Διαβάζω λοιπόν στο aixmi.gr που έχει πρωτογενές και από την εστία της έντασης ρεπορτάζ. «Με τη συνοδεία δύο αστυνομικών εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου στην πλατεία Κολωνακίου για την καθιερωμένη του βόλτα. Στη θέα του αρκετοί πολίτες και πάλι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, όταν μάλιστα διαπίστωσαν ότι είχε και αστυνομικούς μαζί του οι αντιδράσεις έγιναν πιο έντονες, με αποτέλεσμα ο κ. Σακελλαρίου να αποχωρήσει».
Φήμες που θέλουν το Da Capo να μεταφέρεται στην πλατεία Εξαρχείων στη θέση του κλειστού πλέον Floral και να οργανώνει σειρά συζητήσεων με θέμα «Αναρχία και Αριστερά σήμερα», δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν. http://www.efsyn.gr