Τι ράτσα σκυλού πρέπει να έχεις ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Μικρά, μεγάλα, λευκά, καφέ όλα τα σκυλάκια είναι αξιολάτρευτα. Όσοι δεν έχουμε, θα θέλαμε να έχουμε ένα. Όσοι έχουν ένα, θα ήθελαν να έχουν και δεύτερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μικρά αυτά πλασματάκια σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματά σου έστω και για
λίγο και αυτό το χρειαζόμαστε όλοι μας.

Το να επιλέξεις την κατάλληλη ράτσα σκύλου, σίγουρα είναι ένα θέμα. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση και το πόσο γλυκά σε κοιτάει σαν να σου λέει «Εμένα διάλεξε!», υπάρχουν και άλλα κριτήρια που θα κρίνουν ότι το μαλτεζάκι είναι αυτό που πρέπει για σένα.


#Περιπετειώδης

Αν μέσα στην ημέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυμναστείς έστω και λίγο. Αν τα σαββατοκύριακα για σένα είναι μια ευκαιρία για να σπάσεις το προσωπικό σου ρεκόρ στο τρέξιμο, τότε χρειάζεσαι και έναν σκύλο που να είναι αντάξιος όλων αυτών. Τα Weimaraner είναι γνωστά για την ταχύτητά τους, την αίσθηση της περιέργειάς τους για οτιδήποτε καινούργιο και την ικανότητά τους να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις χωρίς να κουράζονται. Είναι μια κατεξοχήν εκπαιδεύσιμη ράτσα σκύλων και αυτό τα καθιστά τον ιδανικό σύντροφό σου στις μεγάλες βόλτες σου στην φύση.



#Home sweet home

Μήπως το ιδανικό απόγευμα για σένα είναι να κάτσεις σπίτι βλέποντας σειρές ή φτιάχνοντας ένα DYI διακοσμητικό; Την καλύτερη παρέα πιστεύουμε ότι θα σου κρατήσει ένα μικρό Μπιζόν Χαβανέζ. Αυτά τα κουταβάκια είναι παιχνιδιάρικα και δεν βαριούνται ποτέ. Παίζοντας μαζί του ένα ολόκληρο απόγευμα, είναι η καλύτερη άσκηση για σένα που δεν είσαι φίλος των γυμναστηρίων.



#Παιδί της πόλης


Αν οι ρυθμοί της ζωής σου είναι πολύ γρήγοροι και θεωρείς τον εαυτό σου παιδί της πόλης τότε ένα μικρό Pug θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Η μόνη του ανάγκη μπορεί να περιοριστεί σε μια μικρή γρήγορη βόλτα. Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε χώρο και γυρνώντας σπίτι θα εκτιμήσει την αγάπη που θα του προσφέρεις.



#So social


Είσαι η ψυχή των party; Θα ήθελες στο επόμενο brunch με φίλους ή στο επόμενό σας ταξίδι να μπορούσες να είχες μαζί σου και το σκυλάκι σου; Το πιο κοινωνικό-αλλά και υπερκινητικό- σκυλάκι θεωρείται το Beagle και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις μέσα στην παρέα. Τους αρέσει να περνάνε τον χρόνο τους με άλλα σκυλιά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς άμα θα νιώθει άνετα σε έναν καινούργιο χώρο.




Πηγή: savoirville.gr