Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο

Υλικά:

1 φλιτζ. πρέτζελ τριμμένα στο μούλτι (μετρημένα μετά το τρίψιμο)

μισό φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
2 κ.σούπας μέλι
1/3 φλιτζ. σταγόνες σοκολάτας
πράσινη και κόκκινη τρούφα

Εκτέλεση:


Στρώσε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και άφησέ την στην άκρη.

Βάλε τα πρέτζελ σε ένα μέτριο μπολ μαζί με το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακάτεψε καλά. Βάλε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να δέσει.

Φτιάξε μπαλάκια από το μίγμα που θα τοποθετείς στη λαμαρίνα.

Βάλε τα μπαλάκι στο ψυγείο για άλλα 15 λεπτά.

Λιώσε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί.

Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας “καμάκωνε” ένα μπαλάκι και βούτα το στη σοκολάτα, τινάζοντάς το ελαφρά να φύγει η περιττή σοκολάτα.

Βάζε κάθε μπαλάκι πίσω στη λαδόκολλα και πασπάλιζέ το με τρούφα αμέσως.

Μόλις τελειώσεις βάλε τα σοκολατάκια στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα να δέσουν καλά.    govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων