Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο

Υλικά:

1 φλιτζ. πρέτζελ τριμμένα στο μούλτι (μετρημένα μετά το τρίψιμο)

μισό φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
2 κ.σούπας μέλι
1/3 φλιτζ. σταγόνες σοκολάτας
πράσινη και κόκκινη τρούφα

Εκτέλεση:


Στρώσε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και άφησέ την στην άκρη.

Βάλε τα πρέτζελ σε ένα μέτριο μπολ μαζί με το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακάτεψε καλά. Βάλε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά να δέσει.

Φτιάξε μπαλάκια από το μίγμα που θα τοποθετείς στη λαμαρίνα.

Βάλε τα μπαλάκι στο ψυγείο για άλλα 15 λεπτά.

Λιώσε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί.

Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας “καμάκωνε” ένα μπαλάκι και βούτα το στη σοκολάτα, τινάζοντάς το ελαφρά να φύγει η περιττή σοκολάτα.

Βάζε κάθε μπαλάκι πίσω στη λαδόκολλα και πασπάλιζέ το με τρούφα αμέσως.

Μόλις τελειώσεις βάλε τα σοκολατάκια στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα να δέσουν καλά.    govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων