Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τόνο.Ιδιαίτερος μεζές για το κρασί

Υλικά για 4 άτομα

  • 6 πιπεριές Φλωρίνης με κομμένα καπάκια
  • 10 καρδιές από αγκινάρες συντηρημένες στο λάδι
  • 2 κονσέρβες τόνο σουρωμένο
  • 1 καρότο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελιές καθαρισμένες               

    Εκτέλεση

  • Τρίβετε το καρότο στον τρίφτη και το βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
  • Ρίχνετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τον τόνο κομμένο σε χοντρά κομμάτια, τις καρδιές από αγκινάρες, περιχύνετε με λεμόνι, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και μουστάρδα.
  • Ανακατεύετε και μετά βάζετε τις ελιές καθαρισμένες. Στη συνέχεια ανοίγετε τα καπάκια από τις πιπεριές και τις αδειάζετε με ένα κουταλάκι.
  • Έπειτα τις γεμίζετε με τη σαλάτα, ψήνετε για 5 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και μετά σερβίρετε. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

"Τι να κάνει ένας γιατρός μόνος του στη βάρδια;"... Η τραγική κατάσταση στο Παίδων Αγία Σοφία

Εικαστική περιήγηση στο Αμφιάρειο Ωρωπού, το ονειρομαντείo της αρχαιότητας

Παγγαίο: Σπάνιες οι φυσικές ομορφιές του

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων