Μπισκότα με τζίντζερ, μέλι και κανέλα

Υλικά για 6 άτομα

  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλ. μαύρη ζάχαρη
  • ½ φλ. μέλι
  • 3 κ. γλ. κανέλα
  • 4-5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή 1 κ.σ. σκόνη
  • βούτυρο για το ταψί

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίζετε αρχικά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ύστερα, προσθέτετε την κανέλα και το τζίντζερ.
  2. Σε άλλο σκεύος χτυπάτε το βούτυρο με ζάχαρη και το μέλι μέχρι να αφρατέψουν.
  3. Προσθέτετε το αλεύρι σιγά-σιγά. Μετά, προσθέτετε τόσο αλεύρι όσο να ξεκολλάει η ζύμη από τα χέρια σας.
  4. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για τρεις ώρες.
  5. Ανοίγετε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και κόβετε τα μπισκότα με κουπάτ στο σχήμα που θέλετε.
  6. Βουτυρώνετε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 8 με 10'.
  7. Τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν πασπαλίζετε προαιρετικά με ζάχαρη και μετά ξεφορμάρετε.                  www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων