Σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης... τι παίρνουν τα ζώδια μαζί τους

Επικρατεί κατάσταση πανικού και πρέπει να εγκαταλείψεις το σπίτι σου. Δικαιούσαι να πάρεις μόνο ένα αντικείμενο μαζί σου, εκτός από ρούχα και χρήματα. Τι θα ήταν αυτό; Δες τι θα επέλεγε ο καθένας, με βάση το ζώδιό του και φυσικά, με μια διάθεση χιουμοριστική!



Κριός

Αφού δεν μπορεί να κουβαλήσει τελευταία στιγμή ολόκληρο το ντουλάπι με τα εργαλεία του, θα πάρει παραμάσχαλα το κουτί πρώτων βοηθειών και θα το βάλει στα πόδια. Θέλει να νιώθει πως, αν του συμβεί κάτι, θα έχει τρόπο να το αντιμετωπίσει.

Ταύρος

O Tαύρος θα πάρει μαζί του το αγαπημένο του βιβλίο, όχι μόνο για το διασώσει, αλλά και για να το διαβάσει άλλη μια φορά! Αφού δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει ο συναγερμός που θα τον κρατήσει εκτός σπιτιού, τουλάχιστον ας περνάει την ώρα του ευχάριστα κι εποικοδομητικά!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα πάρει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Αφού πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι του, ας μην το κάνει και με τα πόδια! Άλλωστε, όταν λήξει ο συναγερμός, πώς θα γυρίσει;

Καρκίνος

Την κορνίζα με την αγαπημένη του φωτογραφία, δε θα την αφήσει πίσω ο Καρκίνος, για κανένα λόγο. Οι αναμνήσεις του είναι πολύτιμες και θέλει να τις διατηρεί ζωντανές, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω του!

Λέων

Το πανάκριβο συνολάκι του επώνυμου σχεδιαστή, που έδωσε μια περιουσία για να αποκτήσει, πίσω θα το αφήσει; Ο Λέων θα το πάρει μαζί του και σίγουρα θα βρει την ευκαιρία να το φορέσει! Τι δηλαδή; Επειδή είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πρέπει να κυκλοφορεί όπως-όπως;

Παρθένος

Ο Παρθένος θα πάρει μαζί του οπωσδήποτε τρία πράγματα κι όχι ένα. Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και αντιβακτηριδιακό σαπούνι. Τι θα πει κατάσταση πανικού; Τα μικρόβια και η τερηδόνα δεν ξέρουν από τέτοια!

Ζυγός

Το νεσεσέρ με τα καλλυντικά υπό μάλης κι έξω από το σπίτι! Μπορεί να χρειαστεί να μείνει ώρες στον ήλιο, να μην έχει μια ενυδατική μαζί του; Είπαμε, μπορεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε και πανάδες!

Σκορπιός

Ακόμα κι αν καίγεται το σπίτι του, θα ορμήσει θαρραλέα στις φλόγες και θα διασώσει την… ατζέντα του! Το καρνέ με τα τηλέφωνα των κατακτήσεών του είναι όλη του η ιστορία. Δε θα το χάσει σε καμία περίπτωση.

Τοξότης

Έτσι κι αλλιώς, ο Τοξότης έχει έτοιμη μια βαλιτσούλα, σε περίπτωση που του έρθει να κάνει κάποιο ξαφνικό ταξιδάκι. Μέσα στον πανικό όμως, αυτό που δεν θα ξεχάσει με τίποτα, είναι το διαβατήριό του. Αν χρειαστεί να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα; Λαθρομετανάστης θα γίνει;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα πάρει το laptop αγκαλιά και θα αρχίσει να τρέχει! Έχει ένα σωρό εκκρεμότητες με τη δουλειά του, στην τύχη θα τις αφήσει; Καταστροφή, ξε-καταστροφή, οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανταγωνιστές καραδοκούν!

Υδροχόος

Μόνο το κινητό του θα πάρει μαζί ο Υδροχόος, για να μπορεί να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το φορτιστή όμως, θα τον θυμηθεί; Μάλλον όχι...

Ιχθύς

Οι στιγμές είναι δύσκολες και δε χρειάζεται να γίνουν ακόμα χειρότερες! Θα πάρει λοιπόν το Mp3 Player μαζί του ο Ιχθύς, για να ακούει λίγη μουσικούλα, να ξεχνιέται! Θα έπαιρνε και την κιθάρα, αλλά είναι βαριά και δε θα μπορεί να τρέξει άνετα!                       www.govastileto.gr