Ποια στοιχεία έχεις από τα άλλα ζώδια ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 25 Μαρτίου:

Είσαι Κριός με επιρροές Ιχθύος. Μπορεί να δείχνεις ισχυρογνώμων και παρορμητικός, αλλά ένα μέρος σου αποζητά την ηρεμία και την απομόνωση. Σε ενοχλεί όταν οι άλλοι επεμβαίνουν στα πλάνα σου. Έχεις οξύνοια και σου αρέσει να πειραματίζεσαι σε καινούργιους τομείς και να φέρνεις νέες ιδέες.
Ξεχωρίζεις με την έμπνευση και τη φαντασία σου, ενώ δείχνεις αυθόρμητα συμπάθεια και ζεστασιά στους γύρω. Σου αρέσει να διασκεδάζεις και τα πας καλά με τον κόσμο, ενώ στον έρωτα δείχνεις πάθος συνδυασμένο με συναισθηματισμό.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 15 και 19 Απριλίου:

Είσαι Κριός με επιρροές Ταύρου, ανυπόμονος και ευέξαπτος, αλλά επίσης πολύ αποφασιστικός και ορισμένες φορές πεισματάρης. Σε αντίθεση με τους άλλους Κριούς που συχνά αφήνουν πράγματα μισοτελειωμένα, εσύ ολοκληρώνεις ό,τι αρχίζεις. Σου αρέσει να μπαίνεις επικεφαλής και δεν αντέχεις την αταξία και την έλλειψη οργάνωσης. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Εκδηλώνεσαι έντονα, είτε πρόκειται για αγάπη και χαρά, είτε για θυμό ή θλίψη. Οι άλλοι ξέρουν πως πάντα θα είσαι ειλικρινής απέναντί τους. Με όσους αγαπάς, γίνεσαι ρομαντικός και τρυφερός.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20 και 24 Απριλίου:

Είσαι Ταύρος με επιρροές Κριού. Χαρακτηρίζεσαι από αυτάρκεια και αποφασιστικότητα, και παράλληλα είσαι ανεξάρτητος και γεμάτος ζωντάνια. Δεν ανέχεσαι να σε περιορίζουν οι κανόνες των άλλων και σε οποιαδήποτε κατάσταση εσύ θα δείξεις την έντονη προσωπικότητά σου. Συχνά οι άνθρωποι έρχονται σε σένα για να τους συμβουλέψεις. Εξωτερικά δείχνεις να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και, συχνά, ένα δικό σου στιλ. Ακόμα και τις φορές που σε πιάνουν οι ανασφάλειες, καταφέρνεις να το κρύβεις καλά. Αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου με ισχυρή λογική ενώ, αντίθετα, στην αγάπη είσαι παρορμητικός και μερικές φορές υπερβολικός.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 16 και 20 Μαϊου:

Είσαι Ταύρος με επιρροές Διδύμων. Έχεις φιλοδοξία, ισχυρή θέληση και επίσης είσαι ευφάνταστος με κλίση προς τη διανόηση. Έχεις ελκυστική προσωπικότητα και καταφέρνεις να πείθεις τους ανθρώπους. Γενικά σε χαρακτηρίζει η ευθύτητα στη συμπεριφορά σου, γιατί προτιμάς να αποφεύγεις την εξαπάτηση και τη μυστικότητα και να δείχνεις τα πράγματα όπως είναι. Σε ενοχλεί να παίρνεις διαταγές. Διαθέτεις ευφράδεια, αλλά όταν βρίσκεσαι σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, συχνά δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν ερωτεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 25 Μαϊου:

Είσαι Δίδυμος με επιρροές Ταύρου. Σου αρέσει να ερευνάς και να μαθαίνεις, αλλάζεις εύκολα διαθέσεις, αλλά ταυτόχρονα είσαι πεισματάρης και δεν ξεφεύγεις εύκολα από τον δρόμο σου. Μερικές φορές νευριάζεις με τους άλλους, όταν δεν στέκονται στο ύψος των προσδοκιών σου. Γενικά πάντως έχεις τακτ στη συμπεριφορά σου και περιβάλλεσαι από πολλούς φίλους. Μπορεί να είσαι προικισμένος με καλλιτεχνικά ταλέντα, πάντως όσον αφορά τους τρόπους να κερδίζεις χρήματα, δείχνεις ρεαλισμό και πρακτικό πνεύμα. Κερδίζεις αμέσως όσους σε πρωτογνωρίζουν.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 16 και 20 Ιουνίου:

Είσαι Δίδυμος με επιρροές Καρκίνου. Είσαι τετραπέρατος και επικοινωνιακός, καθώς και επιφυλακτικός, κάπως συντηρητικός και υπερβολικά αναλυτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα. Όταν δεσμεύεσαι για κάτι, οι άλλοι μπορούν να είναι σίγουροι πως θα κάνεις ό,τι υποσχέθηκες. Έχεις γοητευτικούς τρόπους και προσέχεις πολύ την εμφάνισή σου. Δεν μένεις ικανοποιημένος με τη μετριότητα και θέλεις να δημιουργείς την ομορφιά γύρω σου. Σου αρέσει να περιβάλλεσαι από οικεία αντικείμενα και πρόσωπα. Είσαι ευαίσθητος και πληγώνεσαι εύκολα από την αδιαφορία ή τον εγωισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 25 Ιουνίου:

Είσαι Καρκίνος με επιρροές από Διδύμους. Έχεις μια συμπονετική και γενναιόδωρη φύση και ένα κοφτερό, βαθυστόχαστο νου. Παρόλο που δείχνεις αρκετά εγκεφαλικός, μέσα σου κρύβεις μεγάλη τρυφερότητα. Μερικές φορές το μυαλό και η καρδιά σου βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, καθώς το συναίσθημα σε επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’ όσο θέλεις να παραδεχτείς. Έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να τα πηγαίνεις καλά με ανθρώπους από τους πιο διαφορετικούς χώρους. Χρειάζεσαι πνευματικά ερεθίσματα και αλλαγή, διαφορετικά ενοχλείσαι αν μείνεις για καιρό κολλημένος σε ένα μέρος ή κατάσταση.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 18 και 22 Ιουλίου:

Είσαι Καρκίνος με επιρροές από Λέοντα. Είσαι ευαίσθητος και ιδεαλιστής, όπως επίσης έξυπνος και δυναμικός, πιθανόν και κάπως κυκλοθυμικός. Στη δουλειά σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Διαθέτεις χάρη και κοινωνικότητα, κάτι που σε βοηθά να συναναστρέφεσαι με άνεση κάθε είδους άτομα, αλλά κατά βάθος σου παίρνει χρόνο το να δημιουργήσεις στενές σχέσεις. Στην αγάπη δεν ακολουθείς εύκολα τις παρορμήσεις σου. Πιθανόν να σου αρέσει κάποιο πρόσωπο με την πρώτη ματιά, αλλά προχωράς προσεκτικά, γιατί φοβάσαι την απόρριψη και δεν θέλεις να βρεθείς σε θέση αδυναμίας.

ΛΕΩΝ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23 και 27 Ιουλίου:

Είσαι Λέων με επιρροές Καρκίνου. Έχεις αρκετά υψηλές φιλοδοξίες και δημιουργικό πνεύμα, αλλά και μαζί είσαι μεθοδικός και επιμελής. Θέλεις να παίρνεις σωστές αποφάσεις και δεν σου αρέσει καθόλου να πιάνεσαι απροετοίμαστος ή να αιφνιδιάζεσαι. Η πνευματική εργασία σε εξιτάρει, κι έχεις καλή αυτοσυγκέντρωση και ικανότητα έκφρασης. Με την άνεση και τη ζεστασιά που σε διακρίνουν κάνεις πολλούς φίλους. Συχνά χάνεις το μέτρο με το χρήμα, γιατί σου αρέσει να αποκτάς όμορφα πράγματα. Στον έρωτα είσαι πεισματάρης και κτητικός.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου:

Είσαι Λέων με επιρροές από την Παρθένο. Κερδίζεις την προσοχή με την ισχυρή προσωπικότητα και την αίσθηση του στιλ σου. Η αποφασιστικότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου. Κανένα εμπόδιο δεν σε σταματά προκειμένου να πετύχεις ένα σκοπό και να αποκτήσεις εκείνο που επιθυμεί η καρδιά σου. Προτιμάς να έχεις έναν κομψό και πολυτελή τρόπο ζωής. Παρόλο που αναλύεις με καθαρή λογική τα προβλήματα των άλλων, κατά βάση είσαι συναισθηματικός χαρακτήρας. Αποφασίζεις πρώτα με την καρδιά και μετά το εκλογικεύεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23 και 27 Αυγούστου:

Είσαι Παρθένος με επιρροές Λέοντα. Είσαι ένα ευγενικό, χαριτωμένο και αξιόπιστο άτομο, που επιπλέον διαθέτει γούστο και προσωπικό στιλ. Η αισιοδοξία, το πνεύμα και η ανάλαφρη διάθεσή σου μαγνητίζουν τους ανθρώπους. Στις κοινωνικές συναναστροφές λάμπεις. Τα σχέδια που αναλαμβάνεις έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν με την επιμονή σου στη λεπτομέρεια και το κοφτερό μυαλό σου. Συχνά καταλήγεις να κρατάς εσύ τα ηνία χάρη στις οργανωτικές ικανότητές σου. Δεν δείχνεις επιείκεια για την ανευθυνότητα των άλλων. Στον έρωτα είσαι διαχυτικός, θερμός και αφοσιωμένος.

Αν γεννήθηκες μεταξύ 18 και 22 Σεπτεμβρίου:

Είσαι Παρθένος με επιρροές Ζυγού. Είσαι άνθρωπος των ιδεών, διανοούμενος και με μεγάλη αντίληψη. Έχεις έντονη κοινωνικότητα και πετυχαίνεις πολλά μέσα από τις συνεργασίες σου. Το ταλέντο σου με τους ανθρώπους σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία. Ο νους σου είναι πάντα σε εγρήγορση και συνήθως αποδεικνύεσαι καταπληκτικός συνομιλητής. Διαθέτεις υψηλό αισθητήριο και εκλεπτυσμένο γούστο, ενώ σου αρέσει να συλλέγεις ωραία αντικείμενα. Πιθανόν ασχολείσαι ο ίδιος με την καλλιτεχνική δημιουργία. Στην αγάπη είσαι ανοιχτός και ειλικρινής, αλλά απαιτείς από τον σύντροφό σου προσοχή και αφοσίωση.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23 και 27 Σεπτεμβρίου:

Είσαι Ζυγός και επιρροές από την Παρθένο. Σε ενδιαφέρουν πολύ οι άνθρωποι και έχεις το ταλέντο να τους κερδίζεις. Επιπλέον είσαι εργατικός και έχεις διεισδυτική ματιά, μόνο που συχνά αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας. Για σένα μετρά ο θαυμασμός των άλλων και προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη εντύπωση. Θα σου άρεσε να έχεις μια συναισθηματική ηρεμία, αλλά τείνεις είτε να πετάς από την πιο τρελή χαρά είτε να ισοπεδώνεσαι, επειδή κάτι δεν πήγε καλά. Ο έρωτας σου δίνει μια αίσθηση πληρότητας.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 18 και 22 Οκτωβρίου:


Είσαι Ζυγός με επιρροές Σκορπιού. Έχεις μαγνητική προσωπική γοητεία και συνήθως προσπαθείς να χειρίζεσαι τα πράγματα έτσι που να κάνεις εσύ το κουμάντο. Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά και αφοσιώνεσαι ολόψυχα προκειμένου να πετύχεις ένα στόχο. Είσαι καλός στις σχέσεις με τους ανθρώπους και ο αισθησιασμός σου προσελκύει τους άλλους, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις. Μερικές φορές γίνεσαι ανυπόμονος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάση απεχθάνεσαι τους καβγάδες και προτιμάς τη διαλλακτικότητα. Δεν τα πας καλά με τον χρόνο και συχνά αργοπορείς στις συναντήσεις και στις προθεσμίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 23 και 27 Οκτωβρίου:

Είσαι Σκορπιός με επιρροές Ζυγού. Η προσωπικότητά σου χαρακτηρίζεται από μια κομψότητα, μια γοητεία και μια καλή προαίρεση που μαγνητίζουν τους άλλους. Έχεις ταλέντο να εκφράζεις τη γνώμη σου με άμεσο και ευχάριστο τρόπο. Διαθέτεις ισχυρή θέληση, αλλά τη δείχνεις μόνον όταν ζορίζεσαι. Γενικά είσαι συνεργάσιμος και φιλικός, ακόμα κι αν προτιμάς να εργάζεσαι μόνος σου, με τον δικό σου ρυθμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου. Στην αγάπη τρέφεις βαθιά συναισθήματα αλλά δείχνεις μια επιφυλακτικότητα. Δεν δεσμεύεσαι εύκολα, καθώς φοβάσαι μην πληγωθείς ή απορριφθείς.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 17 και 21 Νοεμβρίου:

Είσαι Σκορπιός με επιρροές από τον Τοξότη. Είσαι ευαίσθητος, διαισθητικός και πιθανόν να έχεις κάπως ευαίσθητο νευρικό σύστημα. Απολαμβάνεις μια ποικιλία ενδιαφερόντων και χόμπι, ενώ περιβάλλεσαι από ποικίλους τύπους φίλων. Η πνευματική δραστηριότητα σε εξιτάρει. Αγαπάς τις συζητήσεις και την ανταλλαγή απόψεων. Οι δικοί σου άνθρωποι γνωρίζουν την αφοσίωση και τα βαθιά σου αισθήματα. Οι άλλοι σε βλέπουν άτομο που μπορούν να βασίζονται στη γνώμη του. Παρά τον συναισθηματισμό σου, βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά και από απόσταση, αν πρόκειται για το όφελός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 22 και 26 Νοεμβρίου:

Είσαι Τοξότης με επιρροές από τον Σκορπιό. Διακρίνεσαι για την εξυπνάδα, την ευελιξία και τη δυνατότητά σου να βλέπεις μπροστά. Συχνά δείχνεσαι ευέξαπτος και νευρικός και ίσως οι άλλοι να σε βλέπουν σαν ένα άτομο sui generis. Η ζωή για σένα είναι γεμάτη δράση. Καθώς δεν σου αρέσει να είσαι μόνος, περιβάλλεσαι από ανθρώπους και διάφορα πλάνα, αλλά μερικές φορές διασκορπίζεις τις δυνάμεις και τον χρόνο σου. Ξέρεις να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και ψυχολογείς καλά τους άλλους. Στην αγάπη είσαι παθιασμένος αλλά ευμετάβλητος.


Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 17 και 21 Δεκεμβρίου:

Είσαι Τοξότης με επιρροές από τον Αιγόκερω. Η εγκαρδιότητα και οι γοητευτικοί τρόποι σου σε κάνουν να κερδίζεις στην κοινωνική σου ζωή και επιπλέον εξυπηρετούν τη φιλοδοξία που δεν σου λείπει. Είσαι υπεύθυνος και διεκπεραιώνεις πάντα ό,τι αναλαμβάνεις. Έχεις φαντασία και σιγουριά, έτσι προτιμάς να εργάζεσαι μόνος και ανενόχλητος από επεμβάσεις τρίτων. Συχνά οι άλλοι ζητούν τη συμβουλή σου, καθώς εμπιστεύονται την οξύνοιά σου. Είσαι ευαίσθητος και ικανός να αγαπάς βαθιά. Όμως δεν παίρνεις πάντα τις πιο σωστές αποφάσεις στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 22 και 26 Δεκεμβρίου:

Είσαι Αιγόκερως με επιρροές από τον Τοξότη. Κάτω από την πρακτική και συχνά ψυχρή προσέγγιση που δείχνεις, έχεις μια ευγενική και γεμάτη αγάπη καρδιά. Οι άνθρωποι ενστικτωδώς βασίζονται στην ακεραιότητά σου. Δεν προδίνεις την εμπιστοσύνη τους και τους ακούς με συμπάθεια. Έχεις ένα περιπετειώδες κομμάτι στον χαρακτήρα σου και σου αρέσει να εξερευνάς νέους τόπους και ιδέες. Ακόμα κι αν είσαι συντηρητικός και επιφυλακτικός στις κρίσεις σου, δείχνεις προθυμία να δεις μια άλλη άποψη. Συχνά, με την ευαισθησία σου, συλλαμβάνεις και πράγματα που δεν λέγονται.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 15 και 19 Ιανουαρίου:

Είσαι Αιγόκερως με επιρροές Υδροχόου. Είσαι άτομο προικισμένο με ενόραση και όραμα, αλλά επίσης αγαπάς τη διασκέδαση και σου αρέσει η συντροφιά. Η επιτυχία για σένα συνδέεται με την εργασία που έχει να κάνει με κόσμο. Απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής και γενικά βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μπορεί να εγκλωβιστείς στην απόλυτη μαυρίλα. Η αφοσίωσή σου είναι αδιατάρακτη, και είσαι πάντα πρόθυμος να συμπαρασταθείς σε όποιον αγαπάς. Στον έρωτα όμως τείνεις να βολεύεσαι με λιγότερα από αυτά που αξίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20 και 24 Ιανουαρίου:

Είσαι Υδροχόος με επιρροές από τον Αιγόκερω. Έχεις γρήγορο μυαλό και είσαι αρκετά ευέλικτος, ώστε να χειρίζεσαι πολλά διαφορετικά πράγματα. Επιπλέον διαθέτεις καλό μνημονικό και μεθοδικότητα. Γενικά πετυχαίνεις περισσότερο στις καταστάσεις όπου εσύ κάνεις το κουμάντο. Η κοινωνική φύση σου προσελκύει τους ανθρώπους και πιθανόν να γίνεσαι ακόμα πιο ευχάριστος με το πνευματώδες χιούμορ σου. Μερικές φορές χρειάζεσαι απομόνωση και κάποιες περιόδους περισυλλογής. Βάζεις πολύ ψηλά την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα προσπαθείς να εντάξεις τη λογική, γιατί δεν σου αρέσει να παρασύρεσαι από τα συναισθήματα.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 14 και 18 Φεβρουαρίου:

Είσαι Αιγόκερως με επιρροές από τους Ιχθύες. Έχεις μια άνετη γοητεία που σε κάνει να εναρμονίζεσαι με κάθε είδος ανθρώπων. Έτσι, μπορεί να έχεις πολλές γνωριμίες, όμως εκείνοι που σε ξέρουν σε βάθος είναι μετρημένοι. Μπορεί να κρύβεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου πίσω από μια ανάλαφρη στάση. Τίποτα δεν σε προσβάλλει όσο το να σε αδικούν. Στη δουλειά σκέφτεσαι μπροστά από τους άλλους και έχεις προοδευτικό τρόπο σκέψης, όμως δεν ρισκάρεις. Βλέπεις τη ζωή με ωριμότητα και δεν ορμάς σε κάτι καινούργιο χωρίς να το έχεις ερευνήσει.

ΙΧΘΥΣ

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 19 και 23 Φεβρουαρίου:

Είσαι Ιχθύς με επιρροές από τον Υδροχόο. Έχεις μια εκλεπτυσμένη φύση, αλλά και μια μεταδοτική αίσθηση ανεμελιάς. Διαθέτεις αποφασιστικότητα και οργανωτικές ικανότητες. Το κοφτερό μυαλό σου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην επαγγελματική σου επιτυχία και γενικά καταφέρνεις να βγάζεις αρκετά χρήματα. Έχεις έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες, μια τεράστια ποικιλία ενδιαφερόντων αλλά και ανοιχτό μυαλό, που του αρέσει να παίζει με διαφορετικές ιδέες. Χρειάζεσαι τακτικές αλλαγές σκηνικού για να μη βαριέσαι. Στην αγάπη δυσκολεύεσαι να μείνεις κάπου, γιατί μόνο ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπων σε γεμίζει.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 16 και 20 Μαρτίου:

Είσαι Ιχθύς με επιρροές Κριού. Έχεις τεράστια παρατηρητικότητα και σε προσελκύουν οι ασυνήθιστοι άνθρωποι και ιδέες. Η ισχυρή σου προσωπικότητα κάνει παντού αίσθηση και είσαι ικανός να φέρνεις σε πέρα τα προσωπικά σου πλάνα παρά τα εμπόδια. Ξέρεις να αφήνεσαι στη ροή της ζωής, προσβλέποντας στο καλύτερο. Γενικά είσαι ένα άτομο που ξεχωρίζει από τις μάζες. Έχεις ένα ελκυστικό κοινωνικό πρόσωπο και συνήθως περιβάλλεσαι από πολύ κόσμο. Σου αρέσει να φλερτάρεις και συχνά αλλάζεις διαθέσεις, αλλά όταν αγαπήσεις αληθινά μπορεί να δείξεις απόλυτη αφοσίωση.               www.govastileto.gr