Κιμαδόπιτα με σφολιάτα.Τραγανή νοστιμιά με πλούσια γεύση

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • 1 μεγάλο αβγό
  • ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζετε αρχικά στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του.
  2. Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζετε για 15'-20'. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, προσθέτετε το αβγό και ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε και το κεφαλοτύρι. Απλώνετε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, χαράζετε και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.                 www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων