Κιμαδόπιτα με σφολιάτα.Τραγανή νοστιμιά με πλούσια γεύση

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • 1 μεγάλο αβγό
  • ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζετε αρχικά στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του.
  2. Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζετε για 15'-20'. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, προσθέτετε το αβγό και ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε και το κεφαλοτύρι. Απλώνετε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, χαράζετε και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.                 www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων