Μπαρμπούνια τηγανητά με ούζο.Εύκολη συνταγή για το μεσημεριανό τραπέζι

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό μπαρμπούνια
  • 1/2 ποτήρι ούζο
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα
  • αλάτι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα μπαρμπούνια, τα πλένετε καλά, τα αφήνετε να στραγγίξουν και τα ραντίζετε με ούζο.
  2. Στην συνέχεια τα αλατίζετε, τα αλευρώνετε καλά (τινάζοντας να φύγει το περιττό αλεύρι πριν τα τηγανίσετε).
  3. Βάζετε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
  4. Τα σερβίρετε σε πιατέλα με φέτες λεμονιού.                             newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων