Μπαρμπούνια τηγανητά με ούζο.Εύκολη συνταγή για το μεσημεριανό τραπέζι

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό μπαρμπούνια
  • 1/2 ποτήρι ούζο
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα
  • αλάτι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα μπαρμπούνια, τα πλένετε καλά, τα αφήνετε να στραγγίξουν και τα ραντίζετε με ούζο.
  2. Στην συνέχεια τα αλατίζετε, τα αλευρώνετε καλά (τινάζοντας να φύγει το περιττό αλεύρι πριν τα τηγανίσετε).
  3. Βάζετε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
  4. Τα σερβίρετε σε πιατέλα με φέτες λεμονιού.                             newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων