Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις κοινωνικές επαφές, στόχο θα βάλεις να ανοιχτείς και να δημιουργήσεις επαφές με καινούργια άτομα. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα που θα είσαι σε θέση να τη συνδυάσεις
με μια προσιτή στάση. Προσωπική συνομιλία θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, στο χέρι σου θα είναι να δώσεις έκταση στις επαφές σας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επικοινωνία.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στη σκέψη σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να εστιάσεις στις εξηγήσεις και όχι στις εικασίες. Απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ο τρόπος σκέψης σου θα βοηθήσει στο να ηρεμήσει το κλίμα, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με την εικόνα σου, ελκυστικό θα κάνεις το παρουσιαστικό σου. Δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να φλερτάρεις. Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα παίρνεις νέες αποφάσεις, βελτιώνεις τα δεδομένα της σχέσης σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η συγκαταβατική σου διάθεση θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα. Κλείνεις αρνητικό ζήτημα που έφερνε εντάσεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές, θα δώσουν ώθηση στη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σου να βγεις, να διασκεδάσεις και να προσεγγίσεις. Εσύ που θέλεις να ανανεωθείς τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση, δεν θα απογοητευτείς. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις συμπάθειες με τον τρόπο που θα μιλήσεις, οι συγκυρίες θα στρώσουν έδαφος για προσωπικές επαφές.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ελευθερία κινήσεων, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στα λόγια σου, απέφυγε τα ψέματα και τις αοριστίες. Κινήσου με ειλικρίνεια για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, μη προσπαθήσεις να κουκουλώσεις καταστάσεις που είναι ήδη μπερδεμένες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή τακτοποιείς τα ανοιχτά ή επίμαχα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό θετική θα είναι η στάση σου, θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα έχει αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα. Ενδεχομένως να σας συστήσουν σε φιλικό περιβάλλον, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι θερμά, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς αυθόρμητα απελευθερωμένα και χωρίς άγχος ή αναστολές. Αξιοποίησε τα συμβάντα, κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σου. Η αυτοπεποίθηση και η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις σε πράξεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να χειριστείς με χαλαρότητα το ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις βιασύνες και τις πιέσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου συναισθηματική και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα είσαι σε θέση να κινηθείς προσγειωμένα με ειλικρίνεια και ωριμότητα. Κατασταλαγμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, δεν θα αδρανήσεις, θα αξιοποιήσεις τα συμβάντα.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου εσύ που θα προσπαθήσεις να κατευθύνεις το ταίρι σου θα πρέπει ο τρόπος που θα επιλέξεις να είναι μεθοδικός και διπλωματικός, όχι πιεστικός και επιτακτικός. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις εξάρσεις και τους εκνευρισμούς. Βγάλε στην επιφάνεια τη θερμή και παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου, εστιάσετε στις συναισθηματικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και στη συνέχεια στο ζώδιο σου θα φροντίσεις για την εξωτερική σου εμφάνιση, εντυπωσιακή θα θελήσεις να κάνεις την εικόνα σου, αποκτάς διάθεση για νέες γνωριμίες. Η σκέψη σου θα είναι θετική, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα επιθυμία σου θα είναι να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν την ποιοτική εξέλιξη. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν άλυτα ζητήματα, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή προχώρα σε ξεκαθαρίσματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις που θα ανοιχτούν.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα και μετέπειτα στο ζώδιο σου στον εντυπωσιασμό θα στοχεύσεις, θα επιμεληθείς ιδιαιτέρως την εμφάνιση σου. Θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου τη γοητεία και θα καταφέρεις να κερδίσεις το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, ωστόσο η εξέλιξη θα οριστεί από τις απαντήσεις σου. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις; Ή θέλεις να αποκτήσεις ταίρι με προοπτική τον δεσμό; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την καχυποψία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου για λόγους που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς συνετά και αντικειμενικά, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στη ρεαλιστική εκδοχή των καταστάσεων. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι διαθέσεις σου όσο και οι προσδοκίες σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή ορθολογισμός θα σε διακρίνει, σε καμιά περίπτωση δε θα θελήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη ή να ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αφήνεις τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, θα ψάξεις τις πραγματικές αιτίες, αλλάζεις τρόπο αντιμετώπισης. Στα σκοτεινά σημεία δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα εισχωρήσεις στο βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τις σκέψεις σου, οι πράξεις σου θα αποσκοπούν στο ξεκαθάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό ανανεώσου ψυχολογικά, φλέρταρε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν ευχάριστες συγκυρίες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα ενδυναμώσει τη διάθεση σου για προσεγγίσεις και εκδηλώσεις, περνάς σε άμεσες ενέργειες, βγαίνεις από την αναμονή.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να γίνουν κάπως διφορούμενες οι επιθυμίες σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Ενδεχομένως να γίνει κάπως καχύποπτη η στάση σου ως προς το ταίρι σου , το νου σου να μην προσκολληθείς σε εικασίες που ουσιαστικά θα είναι ανυπόστατες. Σε περίπτωση που υπάρξουν ρήξεις και μπερδέματα προσπάθησε να καταλαγιάσεις την ένταση, αν μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Για σένα που ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, θα αποφύγεις τις εξάρσεις και τις εγωιστικές αντιδράσεις. Στις επαφές που θα προκύψουν θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν θετική τροπή στην περαιτέρω εξέλιξη.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα, μη δώσεις μεγάλη σημασία στην αρνητική σου διαίσθηση, προσοχή στις ψευδαισθήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις και να διαλευκάνεις. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και χαλαρή, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σου χαρίσει γοητεία και δυναμισμό, παίρνεις αποφάσεις που θα είσαι σε θέση να τις τηρήσεις. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι απελευθερωμένος, θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα στραφείς προς την αναζήτηση νέων κοινωνικών επαφών, θα θελήσεις να βάλεις στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα.

Σε σχέση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με τρόπο που δε θα δημιουργήσει αμφιβολίες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα αναστατώσει και θα μπερδέψει τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να προσέξεις σε ποιο πρόσωπο θα προσκολληθείς συναισθηματικά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα μπερδεμένα σημεία. Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος για διαπιστώσεις, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα ακουστούν αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις, στις ονειροπολήσεις εκτός πραγματικότητας, και στην έκταση που θα δώσεις στη διαίσθηση σου. Θα μπερδευτεί η σκέψη σου, προσοχή στις αμφιβολίες σου, μόνο αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Η ισορροπία του δεσμού σου θα κλονιστεί αν προσκολληθείς σε ψευδαισθήσεις και απατηλά όνειρα.    govastileto.gr