Αυγά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικο

Υλικά για 2 άτομα

  • Φορμάκια ή μπολ κατάλληλα για φούρνο
  • 2 μεγάλα αυγά φρέσκα
  • 1/3 φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας
  • κόκκινο πιπέρι για γεύση
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 λουκάνικα ψιλοκομμένα
  • φρέσκα βότανα όπως βασιλικός ή δυόσμος
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • Ψωμί     

    Εκτέλεση

  • Σε δυο πυρίμαχα μπολ ρίχνετε την ντομάτα και πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι, φρέσκο βασιλικό ή δυόσμο.
  • Στη συνέχεια ρίχνετε τα ψιλοκομμένα λουκάνικα.
  • Βάζετε από ένα αυγό σε κάθε πυρίμαχο μπολ. Ρίχνετε την τριμμένη παρμεζάνα, το λάδι, την κρέμα γάλακτος και λίγο αλάτι.
  • Βάζετε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις πάνω – κάτω.
  • Όταν είναι έτοιμα τα βγάζετε από τον φούρνο, πασπαλίζετε αν θέλετε με μυρωδικά και σερβίρετε με ψωμί.http://www.newsbeast.gr