Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ

Όλοι πλέον το βλέπουμε ότι ο ευρωσκεπτικισμός φουντώνει συνεχώς σε όλη την ΕΕ. Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να ανακοπεί και θα έχει νομοτελειακά ως αποτέλεσμα τη διάλυση της Ευρωζώνης και φυσικά και της ΕΕ, η οποία δεν θα έχει πια λόγο ύπαρξης.
Γι’ αυτό λοιπόν, όσο πιο γρήγορα
το συνειδητοποιήσουμε όλοι και όσο πιο πολλοί συστρατευτούμε στις δυνάμεις που στοχεύουν στην υπέρβαση του προβλήματος και στην επόμενη μέρα αυτού του πολιτικοοικονομικού εξαμβλώματος, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η απελευθέρωση και η λύτρωση.
Σε μια περίπτωση μόνο θα μπορούσε υποθετικά να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση. Στην περίπτωση που θα υπάρξει άφθονο χρήμα και ευημερία σε όλη της ΕΕ, ώστε να θεωρηθεί η παρούσα κρίση ως μια τεχνική αστοχία που διορθώθηκε μόνιμα.
Αυτό όμως θα σήμαινε αυτόματα πλήρη και διαρκή αναδιάθεση των πλεονασμάτων του Βορρά προς τα κράτη του Νότου. Υπάρχει όμως κανείς που να πιστεύει ότι θα συμβεί αυτό;
Επειδή προφανώς δεν το πιστεύει κανείς και φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί, κυρίως όσο η Γερμανία κυριαρχεί στην Ευρώπη, για το λόγο αυτό ας βοηθήσουμε όλοι, στην όσο πιο γρήγορη διάλυση αυτού του ολιγαρχικού δυναστικού μορφώματος και την απαλλαγή μας από αυτό μια ώρα αρχύτερα.
Πέτρος Χασάπης     http://hassapis-peter.blogspot.gr