Κάθισμα, η μαγευτική παραλία της Λευκάδας

Τα Επτάνησα έχουν τις δικές τους ομορφιές, με τις οποίες ανταγωνίζονται επάξια τις κραταιές Κυκλάδες, όταν έρχεται η ώρα των διακοπών. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους, που προσελκύει πλήθος τουριστών, είναι ο συνδυασμός του πράσινου με τη θάλασσα, η πλούσια φύση, δηλαδή, που πολλές φορές φτάνει μέχρι τις ακρογιαλιές.

Μια από τις πιο αγαπημένες τέτοιες παραλίες του νησιού είναι και το κάθισμα, στη δυτική πλευρά της Λευκάδας και σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από την πόλη.
Είναι μια τεράστια ακτή με λευκή άμμο και βότσαλα και φυσικά ατελείωτα γαλαζοπράσινα νερά. Έχει όλες τις υποδομές για εκείνους που επιθυμούν οργάνωση στο μπάνιο τους, με ομπρέλες, ξαπλώστρες, εστιατόρια και μπιτς μπαρ.
Η έκτασή της αλλά και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά της την έχει αναδείξει σε μία από τις πιο δημοφιλείς της Λευκάδας, και πολλοί την εντάσσουν στην κορυφαία «πεντάδα» του νησιού, μαζί με τις παραλίες Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι, Καλαμίτσι και Γιαλός.
Όσοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Λευκάδα θα απολαύσουν το μπάνιο τους, σε συνδυασμό με διασκέδαση και οργανωμένες παροχές, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της. Οι θαμώνες συμβουλεύουν πάντως οι λουόμενοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν τα κύματα είναι μεγάλα, καθώς ο άνεμος είναι πολλές φορές εκείνος που «διαφεντεύει» το εντυπωσιακό Κάθισμα.
ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑhttp://www.newsbeast.gr