Υλικά για 8 άτομα
Για τις κρέπες- 120 γρ. αλεύρι από κινόα
- 30 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο
- 400 γρ. νερό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
- 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο
- 1 ντομάτα
- 1 κλωναράκι σέλινο
- 4 ντομάτες λιαστές
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- 1 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και φτιάχνουμε τις κρέπες.
- Για τη σάλτσα μπλεντάρουμε όλα τα υλικά και την έχουμε έτοιμη.
- Παίρνουμε τις κρέπες, απλώνουμε επάνω λίγο τυρί, βάζουμε τα λεπτοκομμένα λαχανικά, λίγο αλάτι και τις κλείνουμε. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα από πάνω.http://www.newsbeast.gr