Κρέπες light.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 8 άτομα

Για τις κρέπες
  • 120 γρ. αλεύρι από κινόα
  • 30 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο
  • 400 γρ. νερό
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση
  • 200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
  • 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο
Για τη σάλτσα
  • 1 ντομάτα
  • 1 κλωναράκι σέλινο
  • 4 ντομάτες λιαστές
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 1 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες και ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα.
  2. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και φτιάχνουμε τις κρέπες.
  3. Για τη σάλτσα μπλεντάρουμε όλα τα υλικά και την έχουμε έτοιμη.
  4. Παίρνουμε τις κρέπες, απλώνουμε επάνω λίγο τυρί, βάζουμε τα λεπτοκομμένα λαχανικά, λίγο αλάτι και τις κλείνουμε. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα από πάνω.http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων