«Παραιτηθείτε» από τα… ούζα!

Τεράστια η επιτυχία των “Παραιτηθείτε”. Ήδη τρία κανάλια ετοιμάζονται να προτείνουν συμβόλαιο στους διοργανωτές τους, γιατί δυσκολεύονται να βρουν προγράμματα που να...

βγάζουν αβίαστα γέλιο.

***Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ζήτησε για τα troll του διαδικτύου ο συνδιοργανωτής των «Παραιτηθείτε» Θανάσης Χειμωνάς. Ακολουθούν κι άλλες προτάσεις όπως: Γι αυτούς που φτύνουν στο δρόμο, γι αυτούς που δεν ανάβουν φλας, γι αυτούς τρώνε κινόα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Ή είσαι κοντά στα προβλήματα του κόσμου ή δεν είσαι.

***Προς άρση βαίνουν τα capital control, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τουτέστιν θα μπορούμε να σηκώνουμε όποιο ποσό θέλουμε. Και τα 0,45 ευρώ του υπολοίπου μας.

***Δεκάδες πολιτικοί και εκατοντάδες παρατρεχάμενοι τους νοσηλεύτηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» δωρεάν ή με ένα φιλοδώρημα. Συν τα συνήθη ρουσφέτια. Τ’ ακούς και σου ‘ρχεται ζάλη. Και δεν έχεις και καμιά άκρη στο «Ερρίκος Ντυνάν».

***Με το που ανέλαβε ο Εμμανουέλ Μακρόν παραιτήθηκε ο κυβερνητικός τους εταίρος. Φήμες λένε ότι η σύζυγος του τού είπε: «Αγάπη μου, θέλω να μείνουμε κάποια στιγμή μόνοι».

*** Ο Ολλανδός ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς έκανε ερώτηση στον Ντάισελμπλουμ με την οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα «πηγάδι χωρίς πάτο» και κατηγορεί τους Έλληνες ότι «ξοδεύουν τα λεφτά τους σε σουβλάκια και ούζα». Παρά τα ούζα πάντως, πρέπει να πει κάποιος στο αστέρι της ακροδεξιάς, τέτοια εγκεφαλική βλάβη, που έχει χτυπήσει τον ίδιο, δεν έπαθε κανείς μας...

Δημήτρης Σούλτας http://nonews-news.blogspot.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων