Δροσερό και σοκολατένιο ρυζόγαλο

Υλικά:
3/4 φλιτζανιού ρύζι άβραστο, λευκό
1 + 1/4 φλιτζάνι νερό

1 + 1/2 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/3 φλιτζανιού σταφίδες
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. κακάο χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Εκτέλεση:

1. Σε μια κατσαρόλα βάλτε το νερό να βράσει και προσθέστε το ρύζι ανακατεύοντας. 2. Χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 20 λεπτά.
3. Σε ένα μπεν μαρί συνδυάστε το γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τις σταφίδες, το βούτυρο και 1 + 1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένου ρυζιού.
4.Μαγειρέψτε ανακατεύοντας μέχρι να πήξει (περίπου 20-30 λεπτά), αφήστε το να κρυώσει, μοιράστε σε μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων