Χοιρινό στη λαδόκολλα

Υλικά:

• 1 κιλό χοιρινό κομμένο κύβους

• 200 γρ. φέτα κομμένη κύβους
• 2 ματσάκια καυκαλήθρες χοντροκομμένες
• 2 ματσάκια μυρώνια χοντροκομμένα
• 1 κ.σ. θυμάρι
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
• ½ κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ βάζετε τα κομμάτια του χοιρινού, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τα κομμάτια φέτας, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

2.Κόβετε 4 κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζετε στο καθένα το μείγμα χοιρινού. Προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου και σκεπάζετε το μείγμα με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια.

3.Τυλίγετε κάθε λαδόκολλα σε πακετάκι και κάθε πακέτο με αλουμινόχαρτο. Ψήνετε τα πακέτα πάνω στην σχάρα του φούρνου στους 150οC για 2½ ώρες περίπου. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων