Χοιρινό στη λαδόκολλα

Υλικά:

• 1 κιλό χοιρινό κομμένο κύβους

• 200 γρ. φέτα κομμένη κύβους
• 2 ματσάκια καυκαλήθρες χοντροκομμένες
• 2 ματσάκια μυρώνια χοντροκομμένα
• 1 κ.σ. θυμάρι
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
• ½ κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ βάζετε τα κομμάτια του χοιρινού, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τα κομμάτια φέτας, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

2.Κόβετε 4 κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζετε στο καθένα το μείγμα χοιρινού. Προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου και σκεπάζετε το μείγμα με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια.

3.Τυλίγετε κάθε λαδόκολλα σε πακετάκι και κάθε πακέτο με αλουμινόχαρτο. Ψήνετε τα πακέτα πάνω στην σχάρα του φούρνου στους 150οC για 2½ ώρες περίπου. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων