Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 22/4

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μην δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον
οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δεν θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε… τσάμπα κόπος σου!!!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε κάνουν να αμφιβάλλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα!! Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δε σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Τοξότης

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιους από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες, που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο εκνευρισμός θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρό σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ φρόντισε να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.
Πηγή:myastro.gr