Πανακότα με άρωμα καφέ

Υλικά για 4 άτομα

  • 400 ml γάλα
  • 1 φακελάκι ζελατίνη
  • 2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο
  • 2 βανίλιες
  • 30 ml λικέρ αμαρέτο

Εκτέλεση

  1. Βάζετε τη ζελατίνη να φουσκώσει σε λίγο νερό. Στο μεταξύ βάζετε το γάλα, το λικέρ, τις βανίλιες και τον καφέ να βράσουν σε κατσαρολάκι και ρίχνετε το καυτό μείγμα στο μπολ με τη ζελατίνη.
  2. Ανακατεύετε καλά να λιώσει και μοιράζετε σε 4 μπολάκια.
  3. Βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε να παγώσει για 4 ώρες περίπου.     www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων