Πανακότα με άρωμα καφέ

Υλικά για 4 άτομα

  • 400 ml γάλα
  • 1 φακελάκι ζελατίνη
  • 2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο
  • 2 βανίλιες
  • 30 ml λικέρ αμαρέτο

Εκτέλεση

  1. Βάζετε τη ζελατίνη να φουσκώσει σε λίγο νερό. Στο μεταξύ βάζετε το γάλα, το λικέρ, τις βανίλιες και τον καφέ να βράσουν σε κατσαρολάκι και ρίχνετε το καυτό μείγμα στο μπολ με τη ζελατίνη.
  2. Ανακατεύετε καλά να λιώσει και μοιράζετε σε 4 μπολάκια.
  3. Βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε να παγώσει για 4 ώρες περίπου.     www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων