Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου δεν θα σταθείς στο παρελθόν και σε παλιές πικρές ιστορίες. Η αισιοδοξία σου και η εσωτερική σου δύναμη θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις τα παλιά, θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία.
Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές,οι συμπτώσεις θα σε φέρουν κοντά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεις ελκυστική την παρουσία του, το πιθανότερο είναι να ερωτευτείς. Ένα τυχαίο γεγονός δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη δεσμού.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα εστιάσεις στη συναισθηματική σχέση που έχεις με το ταίρι σου. Μεγάλη σημασία θα δώσεις στο να υπάρξει μεταξύ σας αγάπη και εμπιστοσύνη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θερμή και αποκαλυπτική θα κάνει τη στάση σου, οι εκδηλώσεις σου θα είναι άμεσες, έντονες, ίσως και κάπως παθιασμένες. Ιδιαιτέρως θερμή και ανανεωτική θα είναι η εβδομάδα σου, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η ενδόμυχη σου ανάγκη θα είναι να σταθμεύσεις ερωτικά, να βρεις τον άνθρωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι. Ενδιαφέρον θα δείξεις μόνο στις σοβαρές περιπτώσεις, σε αυτές που θα προαισθανθείς πως μπορεί να υπάρξει μέλλον και συναισθηματική βάση. Η Πανσέληνος στον Ζυγό ίσως να σου δημιουργήσει ένα είδος αναποφασιστικότητας, ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα καταφέρει να σε ωθήσει σε προσεγγίσεις που τελικά θα σου βγουν σε καλό.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς με ξεκάθαρο τρόπο, να προτείνεις και να ζητήσεις χωρίς υπεκφυγές ή δισταγμούς. Θα είσαι σε θέση να φανερώσεις αυτό που νιώθεις και θέλεις, το αποτέλεσμα θα είναι αισιόδοξο. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα βγάλει την παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα ανανεωθείς συναισθηματικά, βγαίνεις από το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο τα γεγονότα θα σου δώσουν το άνοιγμα να τακτοποιήσεις μια ανοιχτή συναισθηματική σου υπόθεση. Ίσως σε ένα φλερτ που είχε πάρει μεγάλη έκταση τώρα θα θελήσεις να δώσεις ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει συνομιλία, τα λόγια που θα ακουστούν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τις επαφές σας. Μέσα στην εβδομάδα θα δοθεί εξέλιξη στα γεγονότα, θα χρειαστεί να κινηθείς άμεσα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη του δεσμού σου, το ταίρι σου θα το βρεις συνεννοήσιμο, δεν θα υπάρξει αδιαλλαξία. Ηείσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θερμές και άμεσες θα είναι οι μεταξύ σας ερωτικές εκδηλώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες σχετικά με τον αν σε θέλει ή όχι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωναθα καταφέρεις να ανακαλύψεις τι ακριβώς συμβαίνει, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια που θα σε βοηθήσουν να βγεις από την απορία ή την ανασφάλεια. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό η στάση σου θα είναι άμεση, θα μιλήσεις ευθέως, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τα μπερδεμένα σημεία. Στις επαφές που θα προκύψουν θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ειπωθούν ουσιαστικές κουβέντες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα βρεθεί λύση στα προβληματάκια και στις διαφωνίες που έχεις με το ταίρι σου.Θα μπορέσεις να διαπιστώσεις και να διαλευκάνεις, φεύγουν οι καχυποψίες και οι λανθασμένες εντυπώσεις. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, θα προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα και να σταθείς στη ρεαλιστική πλευρά των υποθέσεων. Μέσα την εβδομάδα θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή αν ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου τις παλιές ταλαιπωρημένες σχέσεις και να αναζητήσεις νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, με την Αφροδίτη στον Κριό ένα καινούργιο πρόσωπο θα βάλεις στη σκέψη σου.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε δεσμό με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο δεν θα θελήσεις ανοιχτά θέματα, τις καταστάσεις δεν θα τις κουκουλώσεις, αντιθέτως θα τις ξεκαθαρίσεις δίνοντας οριστικό αποτέλεσμα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό ξεκαθαρίζεις στόχους και αισθήματα, περνάς σε δραστικές ενέργειες. Η Αφροδίτη στον Κριό θα τονώσει την έλξη και τη χημεία που έχεις με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για επαφές και συναντήσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα θετικής εξέλιξης, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό σκέψεις επανασύνδεσης θα σε απασχολήσουν, θα σκεφτείς τις καταστάσεις γύρω από την παλιά σου σχέση, ωστόσο μάλλον θα μπερδευτείς, δεν θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις και τι είναι το καλύτερο δυνατό για σένα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μέσα σε σοβαρό κλίμα θα μιλήσεις εσύ και το ταίρι σου, θα εστιάσετε στο μέλλον της σχέσης σας. Φεύγουν οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, μεταξύ σας θα υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό εξέφρασε ανοιχτά αυτά που επιθυμείς. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και μετέπειτα στον Τοξότη θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στις επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και την Πανσέληνο στο ζώδιο σου πιθανότατα να μην θελήσεις να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου, κυρίως στην περίπτωση που ο χωρισμός είναι πρόσφατος. Θα υπάρξουν αφορμές για συναντήσεις, συμφιλιωτικά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις και να επικεντρωθείς στην επανένωση. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα κινηθείς και θα μιλήσεις με ξεκάθαρες προθέσεις. Θα καταφέρεις να ικανοποιηθείς συναισθηματικά, προσπάθησε οι πράξεις σου να είναι άμεσες.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βγεις από το πείσμα και την εσωτερική ένταση, χαλαρότητα θα αναζητήσεις, θα αποφευχθούν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα τονώσει τα συναισθήματα σου, ο τρόπος που θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου θα είναι ελκυστικός , αναζωπυρώνεται ο μεταξύ σας ερωτισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου βγαίνεις από την αδράνεια και την αδιαφορία, θα επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει. Η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δεν θα σε προδώσει, αν βρεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό δε θα χάσεις, δεν πρόκειται να αποκαρδιωθείς. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις ραντεβού και προσωπικές επαφές η εξέλιξη θα έχει ευχάριστη και μελλοντική πορεία.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό και μετέπειτα στο ζώδιο σου έντονη θα κάνουν τη διαίσθηση σου, τα συναισθήματα σου θα είναι ειλικρινά και θα έχουν βάθος. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν θερμές εκδηλώσεις, επικεντρώσου στις όμορφες στιγμές που θα ζήσεις με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, αλλάζεις στόχους, ουσιαστικά θα θελήσεις η προσωπική σου ζωή να βγει από την αβεβαιότητα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Παρθένο δεν θα θελήσεις περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, θα νιώσεις πως αυτό που χρειάζεσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι ένα κατάλληλο ταιριαστό ταίρι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό θα προκύψει καινούργιο άνοιγμα με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα έχει σταθερές βλέψεις για σένα.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο και την Πανσέληνο στον Ζυγό προσοχή στους ανυπόστατους προβληματισμούς και στην εσωτερική πίεση, προσπάθησε να κάνεις στον εαυτό σου ένα είδος ψυχανάλυσης. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα σε ανανεώσουν, θα ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, θα θελήσεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό που θα μπορεί να τονώσει τη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα και σχέσεις που να μπορείς να επενδύσεις συναισθηματικά, θα απορρίψεις περιπτώσεις περιστασιακών επαφών. Με τον Ερμή στον Κριό ουσιαστική συζήτηση θα έχεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινηθείς με ανατρεπτική και ανανεωτική διάθεση. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι άμεσες το αποτέλεσμα θα σου δώσει την ώθηση να εμβαθύνεις συναισθηματικά.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έρχονται εξομολογήσεις, θα ακουστούν εκμυστηρεύσεις που θα βάλουν βλέψεις και αισθήματα στη σωστή τους θέση. Τακτοποιούνται τα ζητήματα που δίνουν τροφή στην καχυποψία, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι βάσιμες. Αν υπάρχουν εντάσεις με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα βρεις συνεννόηση, θα σκεφτείς με συγκατάβαση, υποχωρεί και από τις δυο πλευρές ο εγωισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα με διαφορετική πλέον διάθεση θα δεις και θα χειριστείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που αυτή τη φορά δεν θα είναι αδιάφορη η στάση σου, θα αρχίσεις να σκέπτεσαι την προοπτική της σταθερής σχέσης μαζί του. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση σου και από τις απαντήσεις που θα δώσεις. Με τον Ερμή στον Κριό θα υπάρξουν τηλεφωνήματα προτάσεις και συναντήσεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με την Πανσέληνο στον Ζυγό οι σκέψεις σου ίσως να διχάσουν τα συναισθήματα σου, καλό θα είναι να περιορίσεις τις ανασφάλειες. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν την εμφάνιση τους στον Κριό απρόβλεπτες ίσως και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς με ωριμότητα. Θα κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφασίσεις να διαγράψεις τα δυσάρεστα και να στραφείς προς νέα κατεύθυνση, είτε αναζητώντας καινούργια γνωριμία, είτε δίνοντας μια ευκαιρία σε πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις αλλά δεν είχατε ποτέ ερωτική σχέση. Με την Αφροδίτη στον Κριό καταφθάνει προσωπικό τετ α τετ με άτομο που θα είναι στο χέρι σου αν θα γίνει μεταξύ σας δεσμός.


Σε σχέση. Με την εμφάνιση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό θα απελευθερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου, σταράτες κουβέντες θα κάνεις με το ταίρι σου θα μιλήσετε με αλήθειες και όχι με υπεκφυγές και κομπιάσματα. Εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως έχετε τις ίδιες επιθυμίες και τα αισθήματα σας είναι αμοιβαία.

Πηγή: myastro.gr