Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 8/4

Κριός

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς
να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η απογοήτευση θα εναλλάσσεται σήμερα με την ικανοποίηση και τα συναισθήματά σου θα είναι ανάμικτα. Φρόντισε να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν πάει καλά και να μην καταθέτεις τα όπλα σε όσα ζητήματα σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε, έχεις την ικανότητα να τα φέρνεις όλα εκεί που επιθυμείς. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τις δικαιολογίες και πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Πρόσεχε σήμερα, φίλε Ζυγέ, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με τη βοήθεια του θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει και σε αγχώνουν.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων, που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Πηγή: myastro.gr