Έρωτας ή καριέρα: Ποια προτεραιότητα δίνουν τα ζώδια

Θα άφηνες ένα μεγάλο έρωτα να γίνει εμπόδιο στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου; Θα εγκατέλειπες την καριέρα σου για να ακολουθήσεις την καρδιά σου; Κι αν ναι, θα έκανε το ίδιο και το πρόσωπο της καρδιάς σου ή θα έβαζε πάνω από όλα και από όλους την επαγγελματική του σταδιοδρομία; Μάθε πώς θα συμπεριφερθεί το κάθε ζώδιο, μπροστά σε αυτό το δίλημμα!

Κριός

Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι, λέει η παροιμία! Ο Κριός σκέφτεται την επαγγελματική του καριέρα, επιθυμεί την επιτυχία και τη δόξα, αλλά όταν τον χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα, μπορεί να εγκαταλείψει τα πάντα, σπίτι, δουλειά και φίλους, προκειμένου να ζήσει το μεγάλο έρωτα.

Ταύρος

Ο έρωτας είναι πάνω από όλα για τον Ταύρο, θέλει ένα σύντροφο ζωής και για χάρη του, θα έβαζε σε δεύτερη μοίρα μια λαμπρή καριέρα. Ακόμα και μπροστά στο ενδεχόμενο μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας, που θα του απέφερε πολλά χρήματα, εκείνος δύσκολα θα εγκατέλειπε τον έρωτα της ζωής του, αν και θα προβληματιζόταν αρκετά και θα προσπαθούσε να βρει μια μέση λύση.

Δίδυμοι

Είναι ένα δίλημμα που θα απασχολήσει έντονα το Δίδυμο. Οι δυο πλευρές του εαυτού του θα έρθουν σε μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ τους! Το πιθανότερο όμως είναι πως τελικά θα επιλέξει την καριέρα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα πρόκειται για το μεγαλύτερό του όνειρο. Αν έχει από μικρή ηλικία ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο, δε θα τον εγκαταλείψει για έναν έρωτα.

Καρκίνος

Σπάνια ο συναισθηματικός Καρκίνος θα άφηνε πίσω του μια ζεστή αγκαλιά, για να ακολουθήσει την καριέρα, όσο λαμπρή κι αν διαγράφεται. Δεν μπαίνει σε τέτοια διλήμματα, ακόμη κι αν ο έρωτας αυτός δεν πληροί εκατό τοις εκατό τις προδιαγραφές του. Μόνο αν δεν έχει κάποια σχέση τη συγκεκριμένη περίοδο που θα του παρουσιαστεί μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία, θα την ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λέων

Ο Λέων έρχεται στη ζωή με ένα επαγγελματικό όνειρο, το καλλιεργεί χρόνια μέσα στο μυαλό του και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να του αλλάξει ρότα. Όταν του δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία να πετύχει τους στόχους του, θα αφήσει στην άκρη τους έρωτες, με το πρόσχημα ότι δε θα ένιωθε καλά μέσα στη σχέση, αφού δε θα μπορούσε να δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτή. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι επαγγελματίας σε όλα του, δεν επιτρέπει στις “σειρήνες” να τον ξελογιάσουν και να τον βγάλουν από το στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να πετύχει επαγγελματικά. Όταν μάλιστα αγαπά πολύ το αντικείμενο της δουλειάς του, τότε δεν διαπραγματεύεται καν και δεν μπαίνει σε κανένα δίλημμα.

Ζυγός

Ερωτεύεται, αγαπά αληθινά κι επιθυμεί μια αρμονική σχέση όσο τίποτα άλλο. Όμως, μπροστά στο δίλημμα, ο ζυγός θα βάλει τις προοπτικές που ανοίγονται σε κάθε περίπτωση στην ζυγαριά του, να δει τα υπέρ και τα κατά. Θα του πάρει χρόνο να αποφασίσει, όμως τελικά η ζυγαριά θα κλίνει προς τον μεγάλο έρωτα. Ωστόσο, θα περάσει το ταίρι του από σαράντα κύματα, προκειμένου να διαπιστώσει αν έκανε τη σωστή επιλογή.

Σκορπιός

Ο ερωτικός και καυτός Σκορπιός πιστεύει ότι δεν υπάρχει ο ένας και μοναδικός μεγάλος έρωτας στη ζωή του καθένα, ενώ η μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία εμφανίζεται μόνο μια φορά. Θα ακολουθήσει το δρόμο της καριέρας, έχοντας στην άκρη του μυαλού του ότι σύντροφο ζωής μπορεί να βρει κι αργότερα και μάλιστα με μεγαλύτερη άνεση επιλογής.

Τοξότης

Καριέρα και ξερό ψωμί! Τα δίνει όλα για την επαγγελματική του καταξίωση και δε θα επέτρεπε σε έναν έρωτα να του στερήσει την μεγάλη ευκαιρία. Ο Τοξότης από την φύση του θέλει να νιώθει ελεύθερος συναισθηματικά, από την άλλη πιστεύει ότι το τρένο μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας περνάει μόνο μια φορά, δε θα το αφήσει λοιπόν να χαθεί, για χάρη ενός έρωτα! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν!

Αιγόκερως

Δεν τίθεται τέτοιο δίλημμα για τον Αιγόκερω, είναι το ζώδιο που από μόνο του δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική επιτυχία. Κυνηγά την επιτυχία και την κατακτά από νωρίς, δεν περιμένει τις ευκαιρίες να του χτυπήσουν την πόρτα. Σίγουρα όμως περιμένει κι ονειρεύεται το μεγάλο έρωτα κι αν αυτός εμφανιστεί, ο Αιγόκερως μπορεί να εγκαταλείψει τα πάντα!

Υδροχόος

Δύσκολη η απόφαση για τον Υδροχόο, διχάζεται για μεγάλο διάστημα. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, για να πάρει τη σωστή απόφαση. Συνήθως όμως, ο Υδροχόος έχει από μικρή ηλικία ένα όνειρο ζωής στα επαγγελματικά του, έχει ένα στόχο να κατακτήσει και είναι προσηλωμένος σε αυτόν, οπότε δύσκολα θα επέτρεπε σε έναν μεγάλο έρωτα να μπει εμπόδιο στην εξέλιξή του.

Ιχθύες

Πηγή ζωής για τον Ιχθύ είναι ο έρωτας, είναι το μόνο “μέσο” για να μπορεί να ονειρεύεται. Αντλεί δύναμη και ψυχική ισορροπία από το σύντροφό του, ενώ πιστεύει ότι η καριέρα το μόνο που μπορεί να του αποφέρει, είναι χρήματα. Άρα, η απόφαση που θα πάρει είναι προφανής. Θα επιλέξει τον έρωτα! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν!



Πηγή: myastro.gr