«Αρλούμπα» Πολάκη, μας σούβλισες!...Στο υπουργείο Υγείας η ΠΟΕΔΗΝ

Με πασχαλινά αβγά και αρνιά συγκεντρώθηκαν σήμερα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας. Διαμαρτύρονται για το αμφίβολο μέλλον των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, ειδικά στον...

τομέα της καθαριότητας. 

Η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων κόλλησε στους τοίχους του υπουργείου αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφονται οι εξής φράσεις: «μας σταυρώνουν, μας κλείνουν το σπίτι, μας σουβλίζουν».      
Στην είσοδο του υπουργείου έστησαν ένα τραπέζι με καλάθια που περιέχουν κόκκινα πασχαλινά αβγά. Την «διακόσμηση» ολοκληρώνει μια αφίσα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην οποία αναφέρεται ως «αρλούμπας».  
Στην προηγούμενη συγκέντρωση της ομοσπονδιας o Παύλος Πολάκης πήρε την ντουντούκα των εργαζομένων και ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τις καθαρίστριες να του δείξουν «τυφλή εμπιστοσύνη» λέγοντας τους πως εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

katharr4

Από την πλευρά της η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει σε ανακοίνωση της ότι ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης «δεσμεύτηκε ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις τους προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα νοσοκομεία της Αττικής τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων. Πέρασε ένας μήνας και η τελική απόφαση της κυβέρνησης είναι η απόλυση των καθαριστριών»...


protothema.gr