Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου 2020

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μία έντονη συναισθηματικά φάση και πως ολοκληρώνεται μία περίοδος που αφορά μια ερωτική σου υπόθεση ή και κάποια οικονομικά ζητήματα. Οικονομικές συμφωνίες, χρέη, δάνεια, κληρονομιές και οι κοινοί πόροι που μοιράζεσαι με το ταίρι σου, θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες
αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να απελευθερώνεσαι και από κάποια βάρη, κάτι που προς το παρόν ίσως να μην το αναγνωρίζεις.Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι μέρες αυτές απαιτούν προσοχή, ώστε να αποφύγεις κάποια σύγκρουση με το ταίρι σου, ενώ θα σε απασχολήσουν και θέματα συμβίωσης. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αφήνεις πίσω σου ένα πρόσωπο που διαπιστώνεις πως αυτά που σας χωρίζουν, είναι περισσότερα από αυτά που σας ενώνουν…
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Ο δεσμός σου φαίνεται να περνά μια κρίσιμη καμπή τις μέρες αυτές, ενώ παράλληλα ίσως να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση ή το σύντροφό σου. Καλό είναι να προσέξεις, επίσης, πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας, μυστικά ή τάσεις χειραγώγησης προς το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Ταύροι ίσως έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες παρελθοντικές επιλογές ή με έναν παλιό σύντροφο, που τους ξυπνά δυνατά πάθη.Σημαντικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν και στις συνεργασίες σου αυτές τις μέρες και ίσως κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία ή παρατηρήσεις να συμβαίνουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδέλφων στη δουλειά σου, οι οποίες θα σε επηρεάσουν άμεσα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου και τον τομέα της εργασίας. Φαίνεται πως τις ημέρες αυτές θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση, πως ίσως αλλάζεις τη διατροφή σου ή κάποιες συνήθειες, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία και πως γενικά, θέτεις ως προτεραιότητα τις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες.Από την άλλη, η εργασιακή σου καθημερινότητα έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο εργασίας σου, είτε σε σχέση με τους συνεργάτες είτε όσον αφορά τον τομέα και το αντικείμενό σου ή ακόμα αναφορικά με τις ώρες που εργάζεσαι ή την έδρα της επιχείρησης.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά και την ανάγκη σου για δημιουργικότητα. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα δεις τη σεξουαλικότητά σου να ανεβαίνει στα ύψη, κάτι που θα σας φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως γνωρίσεις ένα νέο, μοιραίο πρόσωπο ή πιθανόν να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε μία πρόσφατη ερωτική γνωριμία σου.Από την άλλη, αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως να υπάρξει και κάποια σημαντική εξέλιξη στη ζωή τους, ενώ αν διατηρείς απλώς μια μακροχρόνια σχέση, η απόκτηση απογόνων γίνεται το «θέμα» των ημερών…

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στο ηλιακό σου ναδίρ επηρεάζει το σπίτι και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι πιθανό να βγει κάποια ένταση τις ημέρες αυτές με κάποιον από τους δύο γονείς σου ή να σε απασχολεί έντονα κάποιο μέλος της οικογένειας, στο οποίο θα χρειαστεί να αφιερώσεις όλη την ενέργειά σου.Παράλληλα, ίσως να μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης και αναπόλησης παρελθοντικών χρόνων, κάνοντας έναν απολογισμό ώστε να δεις πως οδηγήθηκες στο σήμερα. Το σπίτι σαν οίκημα έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο και ίσως δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές, μία ανακαίνιση ή μία μετακόμιση, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς και σε μία αγοραπωλησία ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τα αδέρφια, το στενό σου κύκλο ή κοντινούς σου συγγενείς. Φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα αυτά και πως ίσως να ολοκληρώνεται ένας κύκλος που αφορούσε παλιότερες υποθέσεις σας, συναισθηματικά, ψυχολογικά ή οικονομικά.Παράλληλα, θα υπάρξει αυξημένη επικοινωνία με τους γύρω σου τις μέρες αυτές ακόμη και με το ταίρι σου και ενδεχομένως να πεις πράγματα που κρατούσες μέσα σου και τώρα αισθάνεσαι την ανάγκη να τα εκμυστηρευτείς. Τέλος, ίσως υπάρξουν κάποια θέματα που αφορούν το μεταφορικό σου μέσο ή κάποιες αλλαγές στις μετακινήσεις σου.
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα οικονομικά σου, αλλά και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Τα εισοδήματά σου, καθώς και κάποια έξοδα που παρουσιάζονται, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, ενώ γενικά ίσως να αναζητήσεις τρόπους για να νιώσεις μεγαλύτερη σταθερότητα και σιγουριά, όσον αφορά στον οικονομικό τομέα.Καλό είναι να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς την περίοδο αυτή, καθώς και τις συνδιαλλαγές με πρόσωπα που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Από την άλλη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει και η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και ίσως κάνεις μία ενδοσκόπηση για θέματα που σε αφορούν και έχουν επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου αποτελεί ένα σημαντικό φαινόμενο που κλείνει διάφορες υποθέσεις, οι οποίες σε έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Αρχικά, φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος που αφορά μια ερωτική σου σχέση και πως έρχονται έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, που νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις, ώστε να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο με το πρόσωπο αυτό.Παράλληλα, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ίσως να βρίσκονται σε μία διαδικασία απολογισμού και αποφάσεων για την πορεία της σχέσης τους. Επίσης, θα σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, κάποια δάνεια, χρέη ή κληρονομιές που θα θελήσεις να διευθετήσεις για να νιώσεις και πιο ασφαλής οικονομικά. Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν και σε συνεργασίες ή σε κάποιες επενδύσεις σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φαίνεται πως σε καλεί σε απολογισμό και ενδοσκόπηση. Τις ημέρες αυτές θα νιώσεις πως κλείνει ένας συναισθηματικός κύκλος και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια έντονα άγχη ή απωθημένα, που καλείσαι να διαχειριστείς και να αντιμετωπίσεις.Ίσως επίσης, να ανακαλύπτεις κρυφούς εχθρούς που μπορεί να είναι υπαρκτά πρόσωπα ή να βρίσκονται μεταφορικά σε κάποιους φόβους σου. Η ψυχαγωγία, οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και πράγματα που ξεκουράζουν και χαλαρώνουν το σώμα και την ψυχή σου, είναι οι πιο υγιείς και παραγωγικές δίοδοι για να διοχετεύσεις την ενέργεια του φεγγαριού. Είναι ένα διάστημα ακατάλληλο για πρωτοβουλίες και αποφάσεις, αλλά κατάλληλο για περισυλλογή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις κοινωνικές σου επαφές και θέματα στόχων. Τις ημέρες αυτές θα υπάρξουν αρχικά κάποιες εξελίξεις που αφορούν φίλους ή παρέες σου, καθώς φαίνεται πως θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με κάποια πρόσωπα που είχατε χαθεί, που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις ή που απλώς θα νιώσεις την ανάγκη να τα πλησιάσεις και να έρθεις πιο κοντά τους.Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αλλάζεις κάποιες παρέες που διαπιστώνεις ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σου και σε κρατούν κολλημένο/η σε παλιές καταστάσεις. Παράλληλα, οι μελλοντικοί σου στόχοι και τα όνειρά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως κάνεις κάποιες κινήσεις για να τα υλοποιήσεις ή αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια ανέφικτα σχέδια, για να δημιουργήσεις καινούρια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αυτό το διάστημα οι σχέσεις σου με ανώτερους, προϊστάμενους και αφεντικά, έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να υπάρξουν ανακατατάξεις στα πρόσωπα ή να βρίσκεσαι εν μέσω διαπραγματεύσεων για οικονομικά θέματα ή για μία επικείμενη συμφωνία που σχεδιάζεις να υπογράψεις.Από την άλλη, θα σε απασχολήσει η επαγγελματική σου πορεία και ίσως αποφασίσεις ακόμη και να αλλάξεις κατεύθυνση στην καριέρα σου. Οι φιλοδοξίες, η δημόσια εικόνα σου και ίσως κάποια πράγματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου, είναι τα δίπολα που καλείσαι να ισορροπήσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, κλείνει κάποιες υποθέσεις που αφορούν σπουδές και εξωτερικό, ενώ παράλληλα επηρεάζει την κοσμοθεωρία σου. Είναι ένα διάστημα που δρομολογείς σχέδια που αφορούν ένα μεταπτυχιακό, την εισαγωγή σου σε ένα ανώτατο ίδρυμα ή και κάποια επαγγελματική συνεργασία, που σχετίζεται με μία άλλη χώρα.
Παράλληλα, ίσως να πραγματοποιείς ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής ή για να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικά, τις ημέρες αυτές ίσως να νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις οπτική σε κάποια πράγματα, να αναζητήσεις κάποιες κρυμμένες αλήθειες σου και να αναδιαμορφώσεις την κοσμοθεωρία σου.
Πηγή: myastro.gr