Ρόδος: Συγκινητική προσφορά – Συνταξιούχος ναυτικός δώρισε δύο αναπνευστήρες στο νοσοκομείο

Ο κ. Ιωάννης Μανουσάκης είναι συνταξιούχος ναυτικός και ζει στην Τήλο. Αντιλαμβανόμενος το μέγεθος των αναγκών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας εν μέσω πανδημίας, αποφάσισε να συνεισφέρει από το υστέρημά του, χαρίζοντας δύο αναπνευστήρες τελευταίας τεχνολογίας στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Η πολύτιμη δωρεά του κ. Μανουσάκη θα αξιοποιηθεί στις ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Ο ίδιος θέλησε με αυτόν τον τρόπο πέρα από το να βοηθήσει τους συμπολίτες του, να δώσει το παράδειγμα ώστε όλοι να συνεισφέρουν, είτε έχουν πολλά είτε λίγα.

«Άναψα μια μικρή σπίθα και εύχομαι η σπίθα αυτή να γίνει φλόγα στις καρδιές των ανθρώπων. Οι έχοντες πολλά και οι έχοντες λίγα μπορούν να συνεισφέρουν» δήλωσε ο συνταξιούχος ναυτικός, προσθέτοντας πως όσο είναι υγιής και έχει τη δυνατότητα θα είναι αρωγός.

Σημειώνεται ότι το 2012 ο Ιωάννης Μανουσάκης έκανε δωρεά το σπίτι του στην Τήλο στο Ίδρυμα του Ορφανοτροφείου της Ρόδου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Ρουμάνης, αφού ευχαρίστησε το δωρητή, ανέφερε ότι η συνεισφορά αυτή είναι σημαντική καθώς προήλθε από το υστέρημα του κ. Μανουσάκη.   www.in.gr