Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 19 Μαΐου 2021, η Αφροδίτη από τις 13° 30’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που θα βρίσκεται στις 13° 30’ του Αιγόκερου.

Με την βοήθεια της όψης αυτής μπορούμε να οικοδομήσουμε σταθερές αλλά και πραγματικά μακροχρόνιες σχέσεις οι οποίες μπορεί να είναι επαγγελματικές αλλά και προσωπικές.

Ιδιαίτερα αν η επαφή μας είναι με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας τα οποία θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε από κοινού την μεταξύ μας σχέση με ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα και συνέπεια. Κάποιοι από εμάς ίσως ξεκινήσουν τώρα μια σχέση με ηλικιακή διαφορά.

ΚΡΙΟΣ

Θα απαιτήσετε σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια από τους φίλους αλλά και από τα άτομα που αποτελούν τον προσωπικό σας περίγυρο, τα οποία, μάλιστα, θα κληθούν να αποδείξουν έμπρακτα την αφοσίωση τους σε εσάς. Αν είχατε αντιμετωπίσει κακόβουλα σχόλια εκ μέρους ανθρώπων που θεωρούσατε φίλους σας, τώρα έρχεται η ώρα που θα βρείτε δικαίωση. Επίσης, και αν φυσικά αυτή είναι η ειδικότητα σας, ίσως βρείτε μια εργασία σχετική με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα που ανήκουν σε υψηλές διοικητικές θέσεις θα σταθούν αρωγοί σας, είτε μιλάμε για εταιρίες, άρα για μια καλύτερη θέση με περισσότερα χρήματα ή ακόμα και μια καινούργια επαγγελματική προσφορά, είτε μιλάμε για τράπεζες, οργανισμούς κ.λ,π αναφορικά με υπογραφή για ένα δάνειο ή για ένα καλύτερο διακανονισμό σε ένα δάνειο. Γενικά, τα οικονομικά σας βελτιώνονται και, όσοι από εσάς είχατε κάνει κάποια επένδυση, θα δρέψετε τώρα τους καρπούς της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βιώσετε έντονα την ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας, τις προσωπικές σας αξίες και ό,τι εσείς θεωρείτε σημαντικό για εσάς. Γενικά, αναζητείτε με όποιους τρόπους μπορείτε, την χαρά και την διασκέδαση και πάντα συμπεριφέρεστε με τους συμβατικά και κοινωνικά αποδεκτούς τρόπους, πράγμα που κάνει και τους άλλους να σας βλέπουν με θετική διάθεση. Η όψη αυτή πάντως θα σας προσθέσει επιπλέον πόντους γοητείας και θα σας φέρει σπουδαίες οικονομικές συμφωνίες.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει, κατά κύριο λόγο, ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση. Η αξία σας και ότι έχετε κάνει, επιτέλους, αναγνωρίζεται . Επιπλέον θα αναζητήσετε τρόπους για να εκφράσετε τα όνειρα σας και φυσικά για να τα κάνετε πραγματικότητα. Η ερωτική σας ζωή αναβαθμίζεται και ίσως κάποιοι από εσάς βιώσετε και μια ερωτική ιστορία η οποία, έστω προς το παρόν, θα πρέπει να κρατηθεί μυστική από τα αυτιά και τα μάτια των τριγύρω σας.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες συναντήσεις με ανθρώπους που, είτε είναι φίλοι σας και θέλουν να περάσουν όμορφα μαζί σας, είτε είναι συνεργάτες, ή ακόμα και μελλοντικοί, και θέλουν να βρεθείτε έτσι ώστε να οργανώσετε σωστά τις κοινές σας δραστηριότητες. Εννοείται, ότι ευνοούνται και οι ερωτικές σας σχέσεις οι οποίες μάλιστα ανανεώνονται ή, για κάποιους από εσάς, φαίνεται να μπαίνουν σε μια καινούργια ενδιαφέρουσα φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή ευνοεί την δημόσια εικόνα σας και σας καλεί να εκφραστείτε περισσότερο, και με τον τρόπο αυτό, να έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι επαφές που έχετε με ανθρώπους-κλειδιά θα σας ευνοήσουν και θα σας αναβαθμίσουν σε θέματα καριέρας. Επίσης, θα έχετε και ευκαιρίες για να ανανεωθείτε ερωτικά, ίσως με κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς, ή με άτομο που προέρχεται από ανώτερο μορφωτικό στρώμα από το δικό σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή ευνοεί ό,τι έχει να κάνει με ταξίδια τα οποία θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν υπέροχες στιγμές με ανθρώπους που σας νοιάζονται και που θέλουν το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ευνοούνται και άλλα ταξίδια, αυτά του μυαλού. Αυτό σημαίνει ότι η επαφή σας με ανθρώπους που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορούν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας σε ανώτερες βαθμίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα έρθουν θέματα αλλά και καταστάσεις που, εδώ και καιρό, σας προβληματίζουν και που τώρα πια ζητούν από εσάς την εύρεση μιας κάποιας λύσης. Τα ερωτικά σας πάθη αλλά και τα αισθήματα κτητικότητας ή ζήλιας που θα βγουν στην επιφάνεια, και μάλιστα κοχλάζοντας, θα κάνουν τις επιθυμίες σας έντονες. Η συναισθηματική οικειότητα, όμως, θα είναι αυτή που στο τέλος θα νικήσει και θα σας βάλει στο δρόμο των συντροφικών σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς η ανάγκη σας για ισότιμες σχέσεις αλλά και το πνεύμα συνεργασίας που σας διακατέχει θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε να εναρμονίσετε τις ανάγκες σας με τα θέλω σας. Επίσης, έχοντας την τύχη με το μέρος σας να είστε σίγουροι ότι στην ζωή σας θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι, είτε μιλάμε για ερωτικές σχέσεις, είτε μιλάμε για επαγγελματικές ή φιλικές, που θα σας εξελίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανώς, να λάβετε χρήματα, τα οποία μάλιστα αναμένατε εδώ και αρκετό καιρό, και που ενδεχόμενα έχουν σχέση με το δημόσιο. Επίσης, τα όποια μυοσκελετικά σας προβλήματα βρίσκουν την λύση τους καθώς θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε μια και καλή με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Θετικά θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν άτομα οικεία σας. Ερωτικά, ίσως κάποιοι από εσάς ενδιαφερθείτε για ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει μια διάθεση να διεκδικήσετε άφοβα όλα όσα θεωρείτε ότι αξίζετε να έχετε στη ζωή σας. Επίσης, θα σας φέρει και πολλές ευκαιρίες για ποιοτική διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ακόμα, θα σας φέρει και την ευκαιρία παρέας ανθρώπων, ίσως και μεγαλύτερων από εσάς, που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τον εαυτό σας και να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Ερωτικά, ίσως σας συγκινήσει ένα άτομο ηλικιακά μεγαλύτερο.

ΙΧΘΥΣ

Την λύση τους βρίσκουν προβλήματα οικογενειακής, κυρίως, φύσης καθώς το περιβάλλον γίνεται περισσότερο αγαπησιάρικο και γεμάτο κατανόηση. Κάποιοι από εσάς ίσως αναλάβετε να προσφέρετε φροντίδα στους γονείς σας ή γενικά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Επίσης, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων. Ακόμα, ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας ή ακόμα και στον χώρο που εργάζεστε.

Πηγή: Myastro.gr

 

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Social media: Ενεργοί το 82% των Ελλήνων.Στα 85 λεπτά το καθημερινό σερφάρισμα στο διαδίκτυο

Το 82% των Ελλήνων είναι πια ενεργό στα  social media , με το Facebook να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών, οι οποίοι κατά μέσο όρο ξοδεύουν 85 λεπτά την ημέρα σερφάροντας στο  διαδίκτυ ο. Αυτά αναφέρει – μεταξύ πολλών άλλων – η τελευταία πανελλαδική... δειγματοληπτική έρευνα “Focus on Tech Life Tips” της εταιρείας Focus Bari για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Πόσο κόστισε η ταινία με τον Μπαντέρας στο ελληνικό δημόσιο...

Η ξένη παραγωγή με τον Αντόνιο Μπαντέρας, που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, επιδοτήθηκε και αυτή από τον «νόμο Κρέτσου». 

«Μπουρλότο» με Ελπιδοφόρο...

Σε... απομόνωση μπαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, καθώς η επιλογή του να παρευρεθεί στα εγκαίνια του τουρκικού κέντρου στη Νέα Υόρκη, δίπλα στον Ταγίπ Ερντογάν και τον ηγέτη των Κατεχόμενων Ερσίν Τατάρ. 

Freelancers: ΕΦΚΑ και Βρούτσης αποκαλύπτουν τον Χατζηδάκη...

Η κοινωνική κατακραυγή για την επιχειρούμενη βίαιη αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, που αφορά 115 εργαζόμενους στην efood, καταβαραθρώνει την εταιρεία,

ΔΕΝ βρισκουν νοσηλευτες για το Νοσοκομειο ΚΑΒΑΛΑΣ

Το Νοσοκομείο Καβάλας νοικιάζει νοσηλευτές από ιδιωτική κλινική, επειδή έθεσε σε αναστολή τους δικούς του νοσηλευτές.

Σπιτικό ψωμί με προζύμι...

ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΗ: Προζύμι      ΥΛΙΚΑ Για περίπου 2,5 lt προζύμι 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 520 ml νερό εμφιαλωμένο σε θερμοκρασία δωματίου

Σε ιδιώτες η πλειοψηφία των μετοχών της ΔΕΗ

Της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου Ημέρα γεμάτη σημαντικές ειδήσεις ήταν η χθεσινή για τη ΔΕΗ, ΔΕΗ -3,11 % καθώς η εταιρεία με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων α' εξαμήνου -που κινήθηκαν εντός στόχων- δημοσιοποίησε την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου να δρομολογήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 750 εκατ. ευρώ.

Την υψηλότερη τιμή διεθνώς το τυποποιημένο ελληνικό extra ελαιόλαδο

Την εδραιωμένη πεποίθηση ότι το ελληνικό ελαιόλαδο μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια τις πιο premium εκφράσεις του καθιερωμένου ιταλικού έρχονται να επιβεβαιώσουν τα τελευταία στοιχεία εξαγωγών του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (IOC), που δείχνουν ότι οι εξαγωγές τυποποιημένου της χώρας εξασφαλίζουν την υψηλότερη προστιθέμενη αξία μεταξύ των υπόλοιπων ανταγωνιστών της Μεσογείου.

5 ευρώ για αγουρέλαια, προπωλήσεις με 4 και ώθηση από σπορέλαια

Αυτά, σε μια παγκόσμια συγκυρία ενισχυμένης ζήτησης κατά την οποία ούτε τα ανταγωνιστικά σπορέλαια μπορούν να δώσουν τελικά τόσο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με κοτόπουλο

Υλικά     750 γραμμ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε 8 κομμάτια     1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο     3-4 φρέσκες ντομάτες ή ανάλογο χυμό     4 μακρουλές μεγάλες μελιτζάνες     1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο + λάδι για τηγάνισμα