Πίτα κουρού με πιπεριές

Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλο κουρού
  • 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 αβγά
  • 150 γρ. φέτα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο   

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
    Βήμα 2
    Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.
    Βήμα 3
    Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
    Βήμα 4
    Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.
    Βήμα 5
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    Βήμα 6
    Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.
    Βήμα 7
    Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.
    Βήμα 8
    Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.
    Βήμα 9
    Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).
    Βήμα 10
    Ψήστε για 35 λεπτά.    www.newsbeast.gr