Υλικά
- 1 συσκευασία φύλλο κουρού
- 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 αβγά
- 150 γρ. φέτα
- 150 γρ. μοτσαρέλα
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο λάδι
- 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
Βήμα 1Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.Βήμα 2Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.Βήμα 3Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.Βήμα 4Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.Βήμα 5Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βήμα 6Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.Βήμα 7Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.Βήμα 8Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.Βήμα 9Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).Βήμα 10Ψήστε για 35 λεπτά. www.newsbeast.gr