Πίτα κουρού με πιπεριές

Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλο κουρού
  • 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 αβγά
  • 150 γρ. φέτα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο   

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
    Βήμα 2
    Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.
    Βήμα 3
    Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
    Βήμα 4
    Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.
    Βήμα 5
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    Βήμα 6
    Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.
    Βήμα 7
    Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.
    Βήμα 8
    Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.
    Βήμα 9
    Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).
    Βήμα 10
    Ψήστε για 35 λεπτά.    www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων