Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 21 Μαΐου 2021 o Ήλιος από τις 00° 47’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία που θα βρίσκεται στις 00° 47’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή χρειάζεται λίγη προσοχή στην διαχείριση της γιατί μπορεί να μας κάνει αλαζόνες και υπερόπτες, πράγμα που θα μας φέρει δυσχέρειες, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ή γενικά την κοινωνική μας ζωή. Καλό είναι να προσέχουμε για τυχόν προστριβές με προϊστάμενους, εργοδότες αλλά και δημόσιες αρχές.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να δώσετε την πρέπουσα σημασία στους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν διότι θα πρέπει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να βγάλετε από την ζωή σας άτομα που λειτουργούν υπόγεια απέναντι σας και προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές. Γενικά να ξέρετε και επειδή η τάση θα είναι τα κρυφά να γίνονται φανερά, καλό θα ήταν να προσέχετε και εσείς τι λέτε και που το λέτε γιατί τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευτούν και να εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος μπορεί να διευρύνεται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε πάντα γύρω σας ανθρώπους με αγαθές προθέσεις, με ανεβασμένο επίπεδο και φυσικά με ηθικές αρχές. Εύκολα λοιπόν, και αυτό εξαιτίας ελλείματος αυτοπεποίθησης ή ανάγκης να έχετε για τους δικούς σας λόγους την «αυλή» σας, μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης. Για το λόγο αυτό καλό είναι όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι για να μην μπλέξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξετε λίγο παραπάνω, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο ή γενικά στον κοινωνικό σας περίγυρο διότι μπορεί οι προθέσεις σας να παρερμηνευτούν και να παρεξηγηθείτε. Γενικά οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε και για τον λόγο αυτό καλό είναι σε ό,τι κάνετε να υπάρχει διαφάνεια. Επίσης, στην προσπάθειά σας να δείξετε τα επιτεύγματά σας ίσως φανείτε επιδειξιομανείς, πομπώδεις και αλαζόνες στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιτίας της ανάγκης σας να μαθαίνετε όλο και περισσότερα καινούργια πράγματα και του γενικότερου ενθουσιασμού σας, ίσως φανείτε λίγο παραπάνω ξερόλες στους άλλους και ίσως πιστέψουν ότι θέλετε να τραβάτε τα φώτα πάνω σας, και μάλιστα με τον οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, όσοι από εσάς διατηρείτε μια σχέση η οποία δεν θέλετε, για τους δικούς σας λόγους, να γίνει γνωστή καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς από ένα δικό σας λάθος μπορεί όλα να βγουν στην φόρα.    

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας διότι η τάση σας να ξοδεύετε τώρα θα γίνει περισσότερο έντονη. Αν υπάρχουν συναισθηματικά κενά στην ζωή σας, καλό είναι να τα διευθετήσετε με διαφορετικό και ίσως πιο εσωτερικό τρόπο. Επίσης, προσέξετε λίγο και την ανάγκη σας να εντυπωσιάζετε με όποιο τρόπο και κόστος, κυρίως συναισθηματικό, κάποια άτομα και καλύτερα αφήστε τα να σας πλησιάσουν αυτά με τον δικό τους τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά θα είναι τα θέματα που η όψη αυτή θα σας ωθήσει να διαχειριστείτε. Η καριέρα σας, η αλήθεια είναι, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο πράγμα που σας προκαλεί άγχος και ψυχολογική πίεση και σας βγάζει συναισθήματα που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε με ευκολία. Από την άλλη, οι υπερβολικές προσδοκίες σας από την εργοδοσία, τους συνεργάτες σας αλλά ακόμα και από άτομα από τον γενικότερο κοινωνικό σας κύκλο, ίσως σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

 
 

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει την τάση να θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε μακριά. Οι τάσεις φυγής αυτές λοιπόν που έχετε, έχουν δημιουργηθεί διότι έχετε καταπιέσει σε βαθμό υπερβολής τον εαυτό σας και έχετε βάλει τις υποχρεώσεις πάνω από όλα όσα επιθυμεί η ψυχή σας. Αφήστε λίγο την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας να μην σας καταβάλει και οργανώστε ένα ταξίδι, όχι απαραίτητα μακρινό, που θα σας δώσει τις ανάσες ξεκούρασης και χαλάρωσης που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε υπέρ του δέοντος αισιόδοξοι αυτό το διάστημα πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην δείτε κάποιες λακκούβες που υπάρχουν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να πέσετε μέσα. Εξετάστε ιδιαίτερα προσεκτικά οικονομικές συνεργασίες που σας προτείνονται γιατί οι προσδοκίες σας μπορεί να μην αναλογούν στα πραγματικά σας κέρδη. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σχεδιάζετε να προχωρήσετε σε υπογραφές που έχουν να κάνουν με αγορά ή πώληση ακίνητης περιουσίας καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν άτομα που να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Επίσης, οι σχέσεις σας με άτομα της οικογένειάς σας ίσως περάσουν από μια περίοδο κρίσης κατά την οποία θα πρέπει να αποδείξετε ότι δεν συμπεριφέρεστε με ανωριμότητα ή σκεπτόμενοι μόνο τον εαυτό σας αλλά και το γενικότερο καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει αιτία εσωτερικών συγκρούσεων καθώς θα θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας βγάλει από την μιζέρια της ρουτίνας και των υπερβολικών απαιτήσεων των άλλων από εσάς και θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Επίσης, αν αισθάνεστε ότι στην επαγγελματική σας ζωή οι συνθήκες σας καταπιέζουν καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε μια κουβέντα με τον εργοδότη σας όπου και θα ζητήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας τονίσει το γεγονός ότι καλό είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας γιατί μόνο έτσι θα προοδεύσετε και θα δημιουργήσετε. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε το μέτρο γιατί ίσως υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας και τα όρια σας. Αυτό φυσικά, δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας διότι θα δεν θα μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας ένα έργο με αποτέλεσμα να εκτεθείτε. Επίσης, προσέξετε και για κάποια οικονομικά ατοπήματα.

ΙΧΘΥΣ

Το γεγονός ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας, με τον Δία στο ζώδιο σας, δεν θα πρέπει να το αφήσετε να σας παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή λόγια που ενδεχόμενα θα σας εκθέσουν. Κυρίως αν μιλάμε για σχέσεις σας με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή με μέλη της οικογένειάς σας. Αν ειδικά μιλάμε για άτομα που έχουν οικογενειακή σχέση με το ταίρι σας, τότε ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει και θα πρέπει να γίνουν λεπτοί χειρισμοί προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πηγή: Myastro.gr