Κοτόπουλο με λεμόνι και θυμάρι

Υλικά

  • 450 γρ. κοτόπουλο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 6 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι, απογυμνωμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και πιπέρι      

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το ψιλοκομμένο θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού.
    Βήμα 2
    Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και τοποθετήστε το στο μείγμα με το ελαιόλαδο.
    Βήμα 3
    Αφήστε να μαριναριστεί για 10 λεπτά.
    Βήμα 4
    Ρίξτε ελάχιστο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
    Βήμα 5
    Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει ελαφρώς, για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.    www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων