Υλικά
- 450 γρ. κοτόπουλο
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 6 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι, απογυμνωμένα και ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
- 1/4 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το ψιλοκομμένο θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού.Βήμα 2Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και τοποθετήστε το στο μείγμα με το ελαιόλαδο.Βήμα 3Αφήστε να μαριναριστεί για 10 λεπτά.Βήμα 4Ρίξτε ελάχιστο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.Βήμα 5Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει ελαφρώς, για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά. www.newsbeast.gr