Ο Χατζηιωάννου ανοίγει στην Αθήνα το σούπερ μάρκετ των «φτωχών» – Όλα τα τρόφιμα σε τιμή έως 40 λεπτά

Ύστερα από περίπου δυο χρόνια αναζήτησης, σύμφωνα με τον Αθήνα 9,84, ο κύπριος επιχειρηματίας εντόπισε ακίνητο που πληροί τις προϋποθέσεις του για να στεγάσει το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας easyfoodstores στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες για την επίτευξη συμφωνίας.
Την επίσπευση της έλευσης των easyfoodstores στην Αθήνα, έκανε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στο περιθώριο της εκδήλωσης για την οικονομική ενίσχυση που δίνει στους συγγενείς των θανόντων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται να μισθώσει ή να αγοράσει το εν λόγω ακίνητο.
Τα easyfoodstores, τα λεγόμενα και «σούπερ μάρκετ των φτωχών» ξεκίνησαν στην Βρετανία και διαθέτουν είδη διατροφής σε πολύ χαμηλές τιμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σούπερ μάρκετ του Στέλιου Χατζηιωάννου θα διαθέτουν προϊόντα όλα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτά .
Σημειώνεται πως ήδη ο κύπριος επιχειρηματίας επενδύει σε ακίνητα στην Αθήνα, ένα εκ των οποίων στεγάζει το Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.
πηγή : dikaiologitika.gr